Nokia N79 Sizce Nasıl Bir Telefon

veeking79

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar nokianın n79 modelini almayı düşünüyorum. sizce nasıl bir telefon. sitenin birinde 650 tl diyor.sizce özelliklerine göre fiyatı nasıl? daha uygun bir fiyata satan internet sitesi varsa özelden bana yazsın lütfen.

Dostum bu işlerle uzun zamandır ilgileniyorum telefondan nasıl bir beklentin var onu söyle ona göre değerlendirelim bu telefonu ya da başka telefon tavsiye edelim... Birde fiyat aralığını söyle...

3g wifi ve symbian olasını istiyorum ve maksimum 500-650 tl aralığında olsun istiyorum

5630 yada 5730 a bak derim ben fakat onları biraz beklemen gerekecek. N79 da kullanmayacağın bir dolu özellik olacak ve 5730 u hem daha uyguna alırsın hem batarya performansı daha iyi hemde n79 a göre daha iyi ses veren bir telefonun olur.

kardeş nokia 5730 ve nokia 5630 fiyatı ne kadar dış görünümü tuş takımı daha hoş gözüktü bana

Ya arkadaşlar bu ses olayı ne anlamıyorum diskomu işletiyorsunuz, N 79 un sesi normal insanlara göre uygun. N 79 da yok yok ne ararsan full PDA biraz tuş takımında sorun yaşayabilirsiniz ama oda 3-4 gün sonra alışacağınız için o kadar önemli değil, eğer zevk alarak kulanacağınız bir telefon istiyorsanız N 79 bunu size sunabilir.

BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Ben kullanıyorum N79.Çok şık telefon.

Saydığın özelliklerin bi çoğu hatta kat kat fazası var.Wirallesi gayet güzel.Çalıştığım işyerinin yanından şehirlerarası otobüsler geçiyo onları bile yakalıyo.Bir sorun yaşamazsın o konuda.

Dün Media mArktta 639 liraydı.Aynı yerden 1 ay önce 579a almıştım =)

Telefonda 4gb hafıza kartı beraberinde geliyo.GPS de sorun yok oda gayet güzel.Telefonda WİNzip bile var gerisini sen düşün artık.

Yığınla kullanılmayan program var dediklerine bakma sen.Telefonda takılma donma kitlenme hiçbir problem olmuyo.

Tek kusuru dışarıya sesi az veriyo ama kulaklıkta gayet güzel tatmin edici ses alırsın.

Zatenn dışarı sesi çok verdimi beynini tırmalıyo insanın.

Eski telefonum n73 ME di.Ses konusunda o telefonun eline su dökecek bi alet ben görmedim.Ses için alıcam diyorsan git onu al.

Ayrıca N79 da Tv çıkış özelliği ile teli TV ye bağlayıp fotoğraflarına bakabiliyorsun.Bunlar sadece benim gördüklerim gayet memnunum ve hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

Korkmadan alabilirsin.Tuş takımı biraz küçük ama 1 haftada alışırsın dert etme.

Kameraası 5 mp şu anda piyasadaki en iyi 5mp cameraya sahip telefon.Gece video çekimlerinde 2 3 metreye kadar flash gayet net çekiyo.

5800xm lerde güzel.Ancak dokunmatik.Beni uyuz ettiği için yanaşmadım ve birazda kaba bi telefon.

N79 aLacaqına 5800 XM aL 500 TL ye indi fiyatı =) N79'dan kat kat iyi ; )

Ben kullanıyorum N79.Çok şık telefon.

Saydığın özelliklerin bi çoğu hatta kat kat fazası var.Wirallesi gayet güzel.Çalıştığım işyerinin yanından şehirlerarası otobüsler geçiyo onları bile yakalıyo.Bir sorun yaşamazsın o konuda.

Dün Media mArktta 639 liraydı.Aynı yerden 1 ay önce 579a almıştım =)

Telefonda 4gb hafıza kartı beraberinde geliyo.GPS de sorun yok oda gayet güzel.Telefonda WİNzip bile var gerisini sen düşün artık.

Yığınla kullanılmayan program var dediklerine bakma sen.Telefonda takılma donma kitlenme hiçbir problem olmuyo.

Tek kusuru dışarıya sesi az veriyo ama kulaklıkta gayet güzel tatmin edici ses alırsın.

Zatenn dışarı sesi çok verdimi beynini tırmalıyo insanın.

Eski telefonum n73 ME di.Ses konusunda o telefonun eline su dökecek bi alet ben görmedim.Ses için alıcam diyorsan git onu al.

Ayrıca N79 da Tv çıkış özelliği ile teli TV ye bağlayıp fotoğraflarına bakabiliyorsun.Bunlar sadece benim gördüklerim gayet memnunum ve hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

Korkmadan alabilirsin.Tuş takımı biraz küçük ama 1 haftada alışırsın dert etme.

Kameraası 5 mp şu anda piyasadaki en iyi 5mp cameraya sahip telefon.Gece video çekimlerinde 2 3 metreye kadar flash gayet net çekiyo.

5800xm lerde güzel.Ancak dokunmatik.Beni uyuz ettiği için yanaşmadım ve birazda kaba bi telefon.

Zebaniye katılmıyorum, 5800 kadar uyuz bir tel yok. tabiki tercih ama N79 tek derim.

Geri