Nokia, WP8 Ürünlerini Tanıtacak

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Bloomberg’in haberine göre Windows Phone 8 mobil işletim sistemini kullanacak olan Nokia ürünlerinin gösterimi Nokia World 2012’de yapılacak. 5-6 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte özellikle Lumia serisinin ön plana çıkacağı düşünülüyor.

Yine haber ajansının haberine göre Lumia model telefonlar satışa hazır olacak ve Microsoft’un 26 Ekim’de sunacağı yeni işletim sistemi Windows 8’e yakın tarihte sunulmuş olacak.

Adam edilip kullanıcılara saygılı hale getirilmediği sürece Windows Phone 8 den bir dışkı olmaz.
Önce kullanıcıları parasal kaygılarla sınırlmayı bırakmaları gerekiyor yoksa linux tabanlı androide karşı pek de bir şansı olamaz.
Nokianın güzelim symbian işletim sistemini öldürmesi gibi microsoft da Win ce yi her sürümde kullanıcıyı biraz daha kısıtlayan hale getirerek öldürmesini izlemek üzücü.
Hoş firmaların cihazlarına yükledikleri andoid işletim sistemlerindeki casus yazılımara bakarak durum iç açıcı görünmese de en azından androidlere kendiniz işletim sistemi toplayıp yükleyebiliyorsunuz.

Geri