Normal SIM kartından mikroSIM kart elde etme

__CgR__

тнє ℓσя∂
Reaction score
0
Normal sım kartından microsım kart elde etme

:goz:Normal SIM kartından mikroSIM kart elde etme:goz:

Geniş bir kitleye sahip iPhone 4 ve iPad ile mikroSIM kartlarda hayatımıza giriş yaptı.Türkiye'de ki operatörler mikroSIM satışlarına başlasalar da , eski SIM kartlarını mikroSIM'e çevirme gibi işlemlerde ücret alınıp alınmayacağı belirsiz.Hâl böyle iken hiç böyle operatör bayilerinde uğraşmak istemeyen kullanıcılarımız için bir küçük rehber hazırladık

Klasik SIM kartların ölçüsü 12×25 mm iken mikroSIM kartlar 12×15 mm.

Gereken Malzemeler
*Makas
*Normal SIM kart
*Cetvel
*Yapılacak İşlemler

Adım 1-) Öncelikle cetvel ile SIM kartımızda kesip,ayıracağımız alanı belirleyeceğiz.Bize sadece SIM kartın esas kısmı olan metal bağlantıların olduğu yer lazım olacak :001_cool:

Adım 2-) Aşağıdaki görsel gibi 12×15 mm'lik bir alanı belirleyip , uygun bir kalemle işaretleyim :thumbup:

Adım 3-) İşaretli yerlerden dikkatlice kesmeye başlayalım. Aman dikkat bu adımı özenle uygulayalım:thumbup1: .

Adım 4-)
Vee mikroSIM kartımız hazır :001_cool:​

Uyarılar​
Kesimi dikkatlice dikkatlice yapalım,yanlış bir harekette SIM kartımızı kullanılmaz hâle getirebilirsiniz.!!!!:thumbup::001_cool:

Yalnış veya hatalı kesinlerinizden biz sorumlu değiliz anlatım anlıntıdır =) iyi kullanımlar

ücret alınacak ihtimali büyük.
Cünkü alana ayrıca başka msj dk gibi avantjlar xunuluyot.
Ama fiyatlandırma icin daha siteye girip bakmadım belki daha turkcell test blog gibi yerdeki bir haberdir.

Geri