Notebook soğutucu..

cathlak

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar..

Dizüstüm için soğutucu araştırıyorum ama bir üründe karar kılamadım.. Birisi yeterince serinletmiyor, serinletenin de usb portu olmuyor.. yani adam akıllı bir ürün bulamadım.. Soğutucu kullanan arkadaşlar kullandıkları üründen memnunlarsa eğer bizimle paylaşabilirlerse sevinirim.. Soğutması iyi olan, çok fazla gürültü yapmayan ve özellikle usb girişi çoğaltanlar tercihimdir:confused1:

Şimdiden paylaşım için sağolun..

soğutma teknoLiji oLunca söz zaLmanda oLmaLı..zaLman zm-nc1000 modeLini bir araştır derim

sağol dostum.. cihaz süpermiş ama fiyatınıda ona göre koymuşlar.. 100 liranın üstünde..:scared: ben başka cihazlara bakiim:)

orası öyLe ama fiyatının karşıLığını tam oLarak aLabiLirsin.piyasada 50 Liraya da ürünLer var ama beLLi bir zamandan sonra süs oLmaktan öteye gidemiyorLar..ayrıca üzerindeki cihaz için düşünüLdüğünde 100 Lira pek de zarara sokacak fiyat değiL..kısa süreLi düşünme derim sonuçta iLerde Laptopu değiştirdiğin zaman da kuLLanabiLeceğin bir ürün..tabi inç oLarak çok çok abartmazsan :) şimdiden hayırLı oLsun aLacağın ürün

orası öyLe ama fiyatının karşıLığını tam oLarak aLabiLirsin.piyasada 50 Liraya da ürünLer var ama beLLi bir zamandan sonra süs oLmaktan öteye gidemiyorLar..ayrıca üzerindeki cihaz için düşünüLdüğünde 100 Lira pek de zarara sokacak fiyat değiL..kısa süreLi düşünme derim sonuçta iLerde Laptopu değiştirdiğin zaman da kuLLanabiLeceğin bir ürün..tabi inç oLarak çok çok abartmazsan :) şimdiden hayırLı oLsun aLacağın ürün

Haklısın dostumm..sanırım bunu alıcam.. ürün hakkındaki yorumlar güzel.. tekrar sağol

biraz da fansız olanları düsünmeye basla o zaman. cok güzel metal alasımlardan olusan sogutucular var.

En kral akılı veriim sana...

1.
Her hangi bir süpermarketten çin malı bir çakmaktan çalışan araç buzdolabı alnır...(30-65 lira arası)
2.
Onun üstünde bulunan 12 volt aqs soğutucu çıkartılır..
3.
Bu soğutucu 20x 12 ebatlarında kenarlarına közebent monte edilmiş aliminyum levha üzerine vidalanır..
4.
Bu aliminyum levha ters çevrilerek üzerine laptop oturtulur...
5.
12 volt 40 watt adaptörle çalıştırılır(yeterli ve çok az elektrik yakıyor)

2.a
Soğutucuyu çıkarttık kalanı ne olacak diyorsunuz, onuda gerekli izolasyonu mevcut olduğu üzere içerisine buz kalıpları konarak pikniklerde ve sahilde mobil buzdolabı olarak kullanılır...

İsteyene ayrıntılı paint çizimleri yollarım...

zalmanın nc2000 modelini indirime denk gelmişti bi ara aldım.alet gerçekten iyi soğutuyo fakat şunu unutmamak lazım : hp leri yeterince soğutamıyo.bende hp pc var oyunda işlemciyi %75 e indirmedikten sonra çok ısınıyo.80 e doğru geliyo ısı fakat bişi olur diye zorlamıyorum.altına zalman soğutucuyu koyunca 75-80 e doğru yine çıkıyo fakat yavaş yavaş çıkıyo.anlıcan hp lerde nerdeyse hiçbi işe yaramıyo ama oyun oynamayıp normal takılırsan 10-20 derece arası düşürüyo.bende bide toshiba var normal takılırken toshibanın kendi fanını bile devreye sokturmuyo.çalışmazken bile zalman buz gibi gerçekten.ayrıca 2 adet usb portu var.üstelik fan hız ayarıda var.sessiz çalışıyo.

En kral akılı veriim sana...

1.
Her hangi bir süpermarketten çin malı bir çakmaktan çalışan araç buzdolabı alnır...(30-65 lira arası)
2.
Onun üstünde bulunan 12 volt aqs soğutucu çıkartılır..
3.
Bu soğutucu 20x 12 ebatlarında kenarlarına közebent monte edilmiş aliminyum levha üzerine vidalanır..
4.
Bu aliminyum levha ters çevrilerek üzerine laptop oturtulur...
5.
12 volt 40 watt adaptörle çalıştırılır(yeterli ve çok az elektrik yakıyor)

2.a
Soğutucuyu çıkarttık kalanı ne olacak diyorsunuz, onuda gerekli izolasyonu mevcut olduğu üzere içerisine buz kalıpları konarak pikniklerde ve sahilde mobil buzdolabı olarak kullanılır...

İsteyene ayrıntılı paint çizimleri yollarım...

dostum süpersin yaa.. valla vaktim olsa kendi el emeğim olsun diye denerdim:) merak ettim şimdi, sen yaptın mı bunu???

zalmanın nc2000 modelini indirime denk gelmişti bi ara aldım.alet gerçekten iyi soğutuyo fakat şunu unutmamak lazım : hp leri yeterince soğutamıyo.bende hp pc var oyunda işlemciyi %75 e indirmedikten sonra çok ısınıyo.80 e doğru geliyo ısı fakat bişi olur diye zorlamıyorum.altına zalman soğutucuyu koyunca 75-80 e doğru yine çıkıyo fakat yavaş yavaş çıkıyo.anlıcan hp lerde nerdeyse hiçbi işe yaramıyo ama oyun oynamayıp normal takılırsan 10-20 derece arası düşürüyo.bende bide toshiba var normal takılırken toshibanın kendi fanını bile devreye sokturmuyo.çalışmazken bile zalman buz gibi gerçekten.ayrıca 2 adet usb portu var.üstelik fan hız ayarıda var.sessiz çalışıyo.

bilgi için teşekkürler arkadaşımm

Geri