Ntv ve TV 8 Nasil İzlerim?

vantage kullanıyorum fakat şifre bir türlü açmıyor.malumat sahiplerinin cevaplarını bekliyorum.teşekkürler..

Skay Star2 TV Kartım var ve PROG DVB Kullanıyorum bu biss keyleri nereye ve nasıl gireceğim. Benim bir angut olduğumu düşünüp ve hiç bir şey bilmediğimi düşünerek cevap verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

yumatu 8700 cı nası olcak bu?bıss key falan öle bi giriş yok benim menüde. uyumlu değil galiba? cvp verirsen sevinirim.bekliyorum.

usta benim goldmaster 13400 bulursan sevinirim teşekkürler şimdiden...

s.a arkadaslar benimkisi <<<NEXT&STAR YE 5500 XCI>>> yardımcı olurmusunuz ntv la liga maçlarını izlemek istiorum simdiden tesekkürler...

tv8 e bu şifre oluyor mu arkadaşlar ?

yumatu 8700 CI. linki verebilirmisin? bide sorum olucak.diyelim bunu indirdim.alıcıya nası yükleyeceğim?

yaw ben bişi sorcam burda biss şifreleri 16 hane bnm uyduda girecek sayı 12 sadece tv8 seyredebiliorum oda sonu 000000 oldugu için burda hangi sayıları cıkarmam gerekio ??

dostum benimmakina peyss 6000dcı.verdiğiniz şifreyi yazıyorum ama yinede çözmüyor

Ula millet yardım diye can çekişiyor. Konuyu açan kardeş arkadaşlarla ilgilensen süper olacak....:durdurun:durdurun

benim makina next 2000 simdiden tesekurler......

Ntv nin parametrelerini girdim.Kanallar çıktı ama açmıyor.Bir tek ntv, ntv spor göstermiyor.Ne yapmam lazım? Teşekkürler.

tv 8 izliyemeyenlere.kardeş biz ntv sporu belediye yayınından bulamıyoruz ondan zorluyoruz tv 8 i normal anten vermiyormu.

Geri