Nurettin Veren Kuşatma(e-book)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0
kusatmason.jpg

Kitap Açıklaması :
Fethullah Gülen Hareketi, Türkiye'nin kuşatılmasının hikayesidir. Dün, Türkiye Cumhuriyeti'nin her kurumuna sızarak yerleşen hareket, bugün muazzam bir güç haline gelmiştir. Medyadan, polis teşkilatına, ticari alanlardan, eğitim kurumlarına; hatta orduya kadar inanılmaz örgütsel ağlar oluşturmuştur.
Bu son derece iyi düşünülmüş, iyi hesaplanmış ve büyük bir soğuk kanlılıkla hayata geçirilmiş bir kuşatma stratejisidir, islam, Fethullah Gülen Hareketi'nin bir yayılma taktiğidir. Dinin ulviliği terk edilmiş, din dünyevi bir araç, hatta rant haline getirilmiştir. Bir ülke "toplu hipnoza" sokulmak istenmiştir. Nurettin Veren bu hareketin kurucularındandır. Fethullah Gülen ile 35 yıl boyunca birlikte hareket etmiştir. Hareketin tüm taktik ve stratejilerinin ilk ağızdan tanığıdır. Nurettin Veren, yaşadıklarını, gördüklerini ve tanıklıklarını bir hareketin anatomisini çıkartarak anlatmaktadır. Bu yönüyle kitap aynı zamanda Fethullah Gülen Hareketi'ni "içeriden" inceleyen ilk çalışmadır. Kitap sarsıcı, yıkıcı ve tedirgin edicidir. "Toplu hipnoza" karşı bir duruş ve uyarıdır. Cumhuriyetin değerlerine ve geleceğe sahip çıkanların muhakkak okuması gereken bir çalışmadır

DOWNLOAD İÇİN TIKLAYIN

kitabı yazan vatandaş 35 yıl yanında kalmışda
bu insanın kötü olduğunu şimdi mi anlamış
yani bu işte hiçmi şüphe yook
bu adamın isteyipde alamadığı birşeyler yüzünden düşman olasın sakın
insan ister istemez şüpheye düşüyor saygılarımla

flech kardesim bu adam maltepe dersanelerinden hisse istemiştir fetullah gülen hocadan hoca efendide onlar benim değildir hizmetin dir dediği için ayrılmıstır... satılmıs bir insandır asıl beyin yıkayan odur 35 yılda görmemişmiş mi madem bu hareketin sakıncalı oldugunu düşünüyorda neden cıkıp bişey dememiş bunlar danısıklı döğüş hizmeti para olarak maddi anlamda düşünen insanların geleceği nokta budur hizmetin parayla pulla işi yoktur sadece para aracıdır yardımcı olur hizmete böyle adamların para peşide koştugu bariz bellidir inanmayalım arkadaslar.
ayrıca sunuda belirteyim hizmet cumhuriyete karsı degildir bunu söyleyen en büyük iftirayı atmıs olur....

henüz okumadım kitabı tam olarak ne anlattığı hakkında pek bir fikrim yok onun için

ArkadaŞlar Ben Olayi Bİlİyorum Bu Zat Hocanin ÖlÜm İhtİmalİ Durumunda Cemaatin Gelİr Kaynaklarinda Hİssesİnİ Artirmak İstİyor. Ancak Kİbİrlİ DavraniŞlari YÜzÜnden Cemaat Bu Zati Tasfİye Edİnce Oda DÜŞman Oluyor.Şİmdİ DoĞu PerİnÇekİn YamaĞi

35 Yilda Akillanmadida Çikarina Basilincami Akillandi.enterasan.elİne SaĞlik DİyemeyeceĞİm.senle Bİrlİkte BaŞkasinin Yalanina Çanak Tutamam

1- Sivil Örümceğin Ağında
Mustafa Yıldırım
Ulus Dağı Yayınları

2- Meczup Yaratmak Yüzyıllık Yanıltma Ustalığı
Mustafa Yıldırım
Ulus Dağı Yayınları

Belirttiğim kitapları okumanızı tavsiye ederim.Bu kitapları okuduğunuzda olayın tüm boyutlarını daha iyi anlıyacaksınız.Nurettin Veren'in dahi Nurcuların tam göbeğinde olmasına rağmen gerçekleri ıskaladığını göreceksiniz.Meselenin din iman meselesi olmadığını, vatanın birlik ve bütünlüğünü nasıl tehdit ettiğini anlayacaksınız.Gerçekleri görmek için biraz okuma, araştırma ve sorgulama yeteneği gerekli.Gerçekler burnumuzun ucunda ve o kadar çıplak ve sade, ancak bu basitliği anlamak için gayret gerekli.Oku Türk gençliği oku rabbının adıyla oku ve milletin üzerine oynanan oyunları öğren.

35 Yilda Akillanmadida Çikarina Basilincami Akillandi.enterasan.elİne SaĞlik DİyemeyeceĞİm.senle Bİrlİkte BaŞkasinin Yalanina Çanak Tutamam

elime sağlık!
şurda paylaşım yapıyoruz ona bile saygınız yok
sen içeriğini beğenmedin diye benim paylaşım için harcadığım emeği yok sayamazsın
beğenmediysen uygun bir dille yorum yazarsın ama bana ve paylaşımıma dokunmasın o yorumlarının

o zaman buraya yazmayacaksın arkadasım. paylasıma saygın olsun biraz
bu mesajı silmiyorum ki ornek olsun bundan sonra buna benzer gereksiz msjlar olursa silicem
iyi forumlar

facetoface arkadaşımız haklı paylaşıma saygılar hem kızılmaması gereken bir durum ben bi dindar falan değilim ama fethullah gülen beyefendinin öncü olduğu okulları gördükçe ve kitabı okuduğumda iki farklı dünya ortaya çıkıyor nurettin veren tam üçkağıtçı bir tip başka bir şey değil rant peşinde asıl amacı yapılanlaraı baltalamak bu arada facetoface arkadaşımızın bahsettiği arkadaşım sen yorumunu düzgün yap oku bunu bilgilen aynı düşünceye katılma ama paylaşım yapanıda yargılama....

arkadaşlar burası kavga mekanı değildir yapmayalım lütfen. birazcık sakin kafayla düşünürsek kimn neyi niçin yaptığını öğrenmek o kadar da zor değil aslında

arkadaşlar kitabı indirdim fakat şifre istiyo baktım ama bulamadım şifresi nedir bunun bilgi verebilirmisiniz

facetoface arkadaşımız haklı paylaşıma saygılar hem kızılmaması gereken bir durum ben bi dindar falan değilim ama fethullah gülen beyefendinin öncü olduğu okulları gördükçe ve kitabı okuduğumda iki farklı dünya ortaya çıkıyor nurettin veren tam üçkağıtçı bir tip başka bir şey değil rant peşinde asıl amacı yapılanlaraı baltalamak bu arada facetoface arkadaşımızın bahsettiği arkadaşım sen yorumunu düzgün yap oku bunu bilgilen aynı düşünceye katılma ama paylaşım yapanıda yargılama....

Adamın televizyonda kasetleri yayınlandı. Orduya, emniyete ve yargıya yerleşin zamanı gelene kadar sessizce durun diye vaaz veriyordu. Yaptığı iyi şeyler planları olmadığı anlamına gelmez. Bir kişinin 35 sene sonra bazı şeyleri açıklaması da yalan söylediği anlamına gelmez.

“Amerika da şu andaki konum ve gücüyle bütün dünyaya kumanda edebilir. Bütün dünyada yapılacak işler buradan idare edilebilir ve hatta denilebilir ki, şöyle veya böyle Amerika ile dostça geçinmeden, destek almak değil, dostça geçinmeden, Amerikalılar istemezlerse, kimseye dünyanın değişik yerlerinde hiçbir iş yaptırmazlar. Şimdi bazı gönüllü kuruluşlar dünya ile entegrasyon adına gidip dünyanın değişik yerlerinde okullar açıyorlarsa, bu itibarla, mesela Amerika ile çatıştığınız sürece bu projelerin gerçekleştirilmesi mümkün olmaz. Amerika, hâlâ bu dünya gemisinin dümeninde oturan bir milletin adıdır… Amerika göz ardı edilerek şurada burada bir iş yapılmaya kalkılmamalı. Amerika ile iyi geçinmezseniz, işinizi bozarlar. Ve ben bunu çok yadırgamam… ABD’ne bugün de dünyada ihtiyaç vardır” (Nevval Sevindi, Fetullah Gülen ile New York sohbeti, 20 Temmuz 1997, Yeni Yüzyıl; N. Sevindi, New York Sohbeti ve Global Hoşgörü, 1997 Sabah Kitapları).

Birisinin Hocaefendiye itikad esaslarını hatırlatması lazım.Nebevi metod bu mudur?

Geri