admiral
New member
- Reaction score
- 0

Sezon öncesi ikinci etap hazırlıkları için Amerika'nın Los Angeles şehrinde bulunan 'Real Madrid' UCLA üniversitesinin kampüsünde günde iki antreman yaparak yeni sezona hızlı bir şekilde hazırlanıyor.
Sezon öncesi ikinci etap hazırlıkları için Amerika'nın Los Angeles şehrinde bulunan 'Real Madrid' UCLA üniversitesinin kampüsünde günde iki antreman yaparak yeni sezona hızlı bir şekilde hazırlanıyor.
Milli futbolcumuz 'Nuri Şahin'in de forma giydigi 'Real Madrid'in kampında merak edilen konu 'Nuri Şahin'in takımda kalıp kalmayacağı.
Ingiltere premier ligi takımlarından birisine kiralanması gündemde olan 'Nuri Şahin' in kaderi 'Real Madrid' takımının Amerika'daki yapacağı maçlarda göstereceği perfonmansa bağlı.
Luka Modric'in transferinin konuşulduğu 'Real Madrid'in kampında ayrıca 'Kaka' nın yüksek maliyeti yanında 'Nuri Şahin'in takas ya da kiralık olarak başka bir takıma gitmesi yüzdesi yüksek.
Geçtiğimiz sezon başında 'Nuri Şahin' nin sezon başında yaşadığı sakatlık ve daha sonrasında takıma geç katılması 'Jose Mourinho' nun kafasında 'Nuri' için kararsız bir durum yaratıyor.Nuri ile ilgili sorulan sorulara fazla cevap vermek istemeyen 'Mourinho' "Nuri'nin Real Madrid'e transferini ben istedim ama talihsiz bir sakatlık geçirdi bu bizim onunla ilgili olan sezon içerisindeki planlarimızı bozdu gelecek sezon icin daha kuvvetli olmalıyız 'Nuri'nin kaderi buradaki kampta belli olacak, şimdilik kesin birşey söylemek istemiyorum' diye konuştu.
TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ,"MESUT OZİL"
Real Madrid takımının şüphesiz 'Cristiano Ronaldo' ile beraber en populer ismi 'Mesut Ozil'. Los Angeles'da 'Real Madrid' taraftarlarından büyük ilgi gören 'Mesut Ozil' antremanların öncesi ve sonrasında en çok imza dağıtan ve taraftarlarla resim çekilen oyuncu oldu.Real Madrid'li yetkililer 'Mesut Ozil' icin formasi 'Ronaldo ile birlikte en çok satılan forma bu durumdan çok memnunuz Mesut ,'Zinedine Zidane'dan sonra 'Real Madrid 'forması giyen en iyi orta saha oyuncusu olduğunuda dile getirdiler.