O, doğru kişi mi?

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Güzel bir ilişkiye başlamak üzeresiniz... Ancak bu ilişkinin sürekli olması için doğru kişiyi bulduğunuzdan emin olmanız şart!..

Aşk, kolay bulunan ve kolay korunan bir duygu değil... İlişkinizin sürekli olmasını istiyorsanız, öncelikle doğru insanı bulmanız kadar, ilişkiye iyi başlamanız da çok önemlidir. İşte aradığınız beraberliği bulmanızda ve devam ettirmenizde size yardımcı olacak bir kaç ipucu...

- Nasıl bir kişiye aşık olacağınızdan çok hangi karakterde bir insana aşık olmayacağınızı belirleyin. Eğer ilişkinizde bir düzensizlik varsa veya yürümüyorsa, Kendinize şunu sorun, "Ben ona gerçekten aşık mıyım, yoksa onunla arkadaşlarım ya da ailem onaylıyor diye mi beraberim?"

Geçmişe sünger
- Kendinize her zaman güvenin ve dürüst olun. Geçmişteki hatalar veya hayal kırıklıkları ile noktalanan ilişikiler, sizin güveninizi sarsmasın. Geçmişinizi önemsemeyin ve geleceğe bakın. Kendinize sürekli sevilmeye layık ve özel birisi olduğunuzu fısıldayın.

- Gerçek aşkı bulmak istiyorsanız, bir takım deneyleri ve hataları da gözönüne almanız gerekiyor. Devam etmeniz için şansınızın olup olmadığını anlayana dek ilişkinizi sürdürün. Ama ilk günlerde fazla umutlu olmayın...

- İlişkinizin sizi hiç bir yere sürüklemediğini anladığınız zaman, sadece nazik olmak uğruna bunu devam ettirmeyin. Karşınızdaki insanla açık açık konuşun ve onun da hatalarını anlamasına yardımcı olun.

Plan yapmayın
- Her zaman kendi güvenliğinizi ön planda tutun. Karşınızdaki insanın yabancı olduğunu unutmayın ve bu yüzden gelecek için planlar yapmayın.

- Eski aşk yaralarınıza, iyleşmesi için zaman tanıyın. Eğer bir ilişkiyi yeni bitirmişseniz ya da yeni boşanmışsanız, hemen yeni bir ilişkiye başlamak sizin için sağlıklı olamayabilir, eski acılarınızı iyice unutmadan, geçmişi silmeden yeni bir aşka başlamayın.

- Her zaman için pozitif olun. Aşık olmaya kendinizi her an hazır tutun...

' Her zaman kendi güvenliğinizi ön planda tutun. Karşınızdaki insanın yabancı olduğunu unutmayın ve bu yüzden gelecek için planlar yapmayın'

evt yaa çoğu insan hemen evlenme planları kurar ya da gelecek kaygısına düşer,bööle bi kesinlik yoktur sooradan düşler gerçek olmadı die ağlamaktansa baştan hayallere çok dalmamalıdır die düşünüorum ben!!!

okadar doğru bi sey sölemişsin ki okadar olur yanı
sölicek söz yok.. :p

dogru kişi oldugunu hissediyorsan olay bitmiştir ... kalp gözünle olaya baktıgınız sürece kimin dogru kimin yanlıs oldugunu anlayabilirsiniz.

denemeden bilinmez... :)

planlara dayalı bır ılışkı olmuyor maalesef. hele "gönül" işin içine giriyorsa herşeyi zaman gösterıyor. umarım sevdiğiniz dogru kişidir. aksi olunca hayal kırıklıgı oluyor. ehh ben bıraz sanslıyım sanırım :)

' Her zaman kendi güvenliğinizi ön planda tutun. Karşınızdaki insanın yabancı olduğunu unutmayın ve bu yüzden gelecek için planlar yapmayın'

hemen ilk gnden bole derler 2 gun snra ayrılırlar...yani bana sacma gelior ilk gnden bole konusulması...sımdı buna karsı cıkanlar olacak ama ole...belli zamndn snra ok derim ama ilk gundende yuhhh...((:)

evt qyner katılıorum jujum sana,2 günlük ilişkide evlilktn bahsediolar çok saçma ve çocukça

eet qyner haklısın:9 bune yaws herkes evliliğin peşinde

pikenin dediği gibi çocukca bunlar ...

ama elinizdekinin kıymetini bilin bulamayanlar var:)

gerçi bölese daha hoş yaaa

ilişkide gelecek kaygısı olmamalı,kasmamalı,akışına bırakmalı,ztn dooruysa dooru kişiyse sonuna kadar hatta evliliğe kadar gider,bence oturup ilk günden ooff şunu yaparız geleckte evlenince felan die plan yapmaktansa anın tadını çıkarmalı bence,zmn çabuk geçio,şu anı yaşamak varken boş hayallere dalmanın mantıı yok,haa sakın yanlış anlaşılmasın günü birlik bugun onla yrn bunla yaşarım mantıı diil bu,demek istediim anlaşılmıştır umarım

Eski aşk yaralarınıza, iyleşmesi için zaman tanıyın. Eğer bir ilişkiyi yeni bitirmişseniz ya da yeni boşanmışsanız, hemen yeni bir ilişkiye başlamak sizin için sağlıklı olamayabilir, eski acılarınızı iyice unutmadan, geçmişi silmeden yeni bir aşka başlamayın.
Denmiş ama herkesin dilinde olan şey çivi çiviyi söker aslında haklılar niye haklılar aşk acısını çekenler çok iyi bilir bu dünyada insanın canını bu kadar kötü acıtan başka bir acı yokturda ondan şimdi acıyı hafifletmek için ne yapılması gerekir sakinleştirici alınması gerekli oda başka bir partner oluyor :)

comand' Alıntı:
Eski aşk yaralarınıza, iyleşmesi için zaman tanıyın. Eğer bir ilişkiyi yeni bitirmişseniz ya da yeni boşanmışsanız, hemen yeni bir ilişkiye başlamak sizin için sağlıklı olamayabilir, eski acılarınızı iyice unutmadan, geçmişi silmeden yeni bir aşka başlamayın.
Denmiş ama herkesin dilinde olan şey çivi çiviyi söker aslında haklılar niye haklılar aşk acısını çekenler çok iyi bilir bu dünyada insanın canını bu kadar kötü acıtan başka bir acı yokturda ondan şimdi acıyı hafifletmek için ne yapılması gerekir sakinleştirici alınması gerekli oda başka bir partner oluyor :)
hmm yane yeni partnerin tek görevi sakinleştirmek mi?bu adil mi sence comand?kullanmak diil mi?bencillik dii l mi?sırf yaralarını sarmak için midir yeni partner?.....üzüldüm açıkçası bööle düşündüün için

piken' Alıntı:
hmm yane yeni partnerin tek görevi sakinleştirmek mi?bu adil mi sence comand?kullanmak diil mi?bencillik dii l mi?sırf yaralarını sarmak için midir yeni partner?.....üzüldüm açıkçası bööle düşündüün için

Valla şahsen ben aşık olmadığım için (Şükürler olsunki) sadece olanlardan duyduklarımı yazdım ama doğruluk payıda yok değil dünya acımasız neylersin insan tabiatı keşke herkes mutlu mesut olsa sanırım bu dileğim Gorada bulunan Sucuk ağacına benzedi :)

hmm kendi fikkirlern dildi yane nedeni de aşık olmaman pekala ööle olsun

wala bigun ii carpılacak bu sozlerı benmı soledım dicek eehehe...

Geri