Obama: Ezan Sesleriyle Uyanırdım

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2e2ksxc.jpg

Obama: Ezan sesleriyle uyanırdım

Barack Obama yine tarih yazdı.

Kendisinden önceki ABD Başkanı olan George Bush'un İslam dünyasında bıraktığı olumsuz izleri silmeye çalışan ve Müslüman ülkelerle orta yol bulmaya çalışan Obama'nın, Kahire'de merakla beklenen konuşmasıyla yine tarih yazdı.

Ezan sesleriyle uyanırdım

Konuşmasına Esselamun Aleyküm diye başlayan Obama, ayet ve hadislerden de alıntı yaptı. "Obama, çocukluğumda ezan sesleriyle uyanırdım. Kahire'ye yeni bir başlangıç için geldim. İslam ABD'nin ayrılmaz bir parçasıdır. El Kaide'ye karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Ankara'nın medeniyetler ittifakındaki rolü önemlidir." dedi.

Ortadoğu sorununa vurgu

İsrail ile Filistin arasındaki soruna değinen ABD Başkanı Obama, Ortadoğu'da iki devletli çözümden yana olduğunu belirtti. İsrail'i eleştiren Obama, "İsrail'in inşa ettiği yeni yerleşimleri kabul edemeyiz" dedi.

Kaynak

ABD'nin genel poLitikaLarı hiçbir zaman değişmez ama Obama iLe Bush'u aynı keseye koymakta yanLış,
En başta Obama müsLüman,Bush gibi düşümesi imkansız

Ya Bırakın Bu Ayakları

Yahudi Lobisinin İstemediği 1 İnsan ABD Başkanı Olamaz....

Kokusu Yakında Çıkar.....

aynen koskus yakında çıkar belki ALLAH korkusu vardır bişileri değiştirmek ister ama bunlara yahidi lobisinin izin vericeğini bende zannetmem.

abd ye irtica geliyo , baykal hemen anayasa mahkemesine koşsun . tayyibin dediği gibi garantör obama , hamdolsun . roj tv halen kapanmadı tayyibe kazık attı bu obama . one minute . hamdolsun . ya bu siyasetçilerdende olmasa neye gülüp alay edecem .

Nede Olsa Müslümansın Barack OBAMA....

Hep diyorum kendi kendime'de derin America bu adamı nasıl başkan yaptı ? tamam elbette seçimle iş
başına geldi ve zorlu bir propaganda döneminden geçti kolay değil bu işler öyle lakin bir de madalyonun
diğer yüzü var benim için çözülmesi gereken soruların cevapları orada gizli ama yinede dünya barışı
adına iyi bir yoldasın obama hep bu çizgide devam etmen dileğiyle.

Geri