Obama'ya Suikast Girişimi !!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2qb4zo5.jpg

Obama'ya suikast girişimi !!

Obama'ya ilk suikast girişimi!

Obama'ya teslimatı olduğunu söyleyerek Capitol bölgesine girmek isteyen bir kamyon şoförünün aracında tüfek bulundu. Şüpheli hemen gözaltına alındı.

ABD'nin başkenti Washington'da Capitol civarlarında Başkan Barack Obama'ya "teslimatı" bulunduğunu söyleyen bir kişi gözaltına alındı. Polis sözcüsü Kimberly Schneider, "Capitol'un bariyerlerine kamyonla gelen bir kişi bize Başkan Obama'ya teslimatı bulunduğunu söyledi" dedi. Schneider, sorgu üzerine aracında bir tüfek bulunduğunu itiraf eden kişinin hemen gözaltına alınarak karakola götürüldüğünü anlattı. Olay anında Başkan Barack Obama'nın başkanlık uçağı Air Force One'da bulunduğu belirtildi.

OBAMA SURİYE'YE UYGULANAN YAPTIRIMLARI KALDIRMAYA HAZIRLANIYOR

Yeni Amerikan Hükümeti Şam'a beni bir büyükelçi atayacak ve Bush yönetiminin politikalarını bir kenara bırakarak Suriye'nin terör ve nükleer faliyetleri geçmişine de bir sünger çekecek.

World Tribune haber sitesinin iddiasına göre Bush yönetimi politikalarının çoğunu terk etmeye hazırlanan Obama, Suriye ile de yeni bir sayfa açıyor. İddiaya göre Obama yönetimi, kısa bir zaman içinde başkent Şam'a bir büyükelçi atayacak ve Suriye'ye uygulanan tüm yaptırımları kaldıracak. Ayrıca Bush yönetiminin El Kaide'ye destek vermek ve Kuzey Kore ile ortaklaşa nükleer santral kurma iddialarına da bir sünger çekecek. Beyaz Saray'a çok yakın olan Amerikalı bir diplomat, "Bunlar çok kısa bir zaman içinde gerçekleşecek" diye konuştu.

Amerika 2005 yılında Lübnan Başbakanı Fefik Hariri suikasta uğradıktan sonra bu ülkedeki büyükelçisini geri çekmişti.

Vatan

Kaynak

NsL bir dünya oLdu herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. . .

Obama bush'un sert global politikalarından uzaklaşıyor ve derin amerikada bu farklı politik açılımları

kabul etmek istemeyen belli bir kesimin olduğu bilinen bir gerçek umarım kensini john f. kennedy'nin

ki gibi bir son beklemiyordur çünkü obama hem abd hem dünya barışı için büyük bir şanstır diye düşünüyorum.

Obama bush'un sert global politikalarından uzaklaşıyor ve derin amerikada bu farklı politik açılımları

kabul etmek istemeyen belli bir kesimin olduğu bilinen bir gerçek umarım kensini john f. kennedy'nin

ki gibi bir son beklemiyordur çünkü obama hem abd hem dünya barışı için büyük bir şanstır diye düşünüyorum.

Bence o kadar emin olmasan iyi olur!!! Ben hiç sanmıyorum ki, bu zaman kadar gelen hiçbir Amerikan başkanı tamamen kendi özgür iradesiyle Amerika'yı yünetsin!! Kim bilir, belki de Kennedy de kendisini başa getirenlerin isteklerini yapmadığı için suikasta kurban gitmiştir!!

neler oluyor neler...

Puahahahaha :) Suikast girişimi mi :durdurun

O salak daha ne olduğunu anlayamadan birkaç saat evvel alaşağı edilir.

Suikast girişiminin girişimine bile girişemez, hey yavrum, kolay mı lan başkana sıkmak !

Bence o kadar emin olmasan iyi olur!!! Ben hiç sanmıyorum ki, bu zaman kadar gelen hiçbir Amerikan başkanı tamamen kendi özgür iradesiyle Amerika'yı yünetsin!! Kim bilir, belki de Kennedy de kendisini başa getirenlerin isteklerini yapmadığı için suikasta kurban gitmiştir!!

Obama benim kendisi hakkındaki iyimser düşüncelerimi perçinliyecek çok somut adımlar atmamış olsa bile ki

daha yeni başkan oldu dünyada onun hakkında genel kabul gören bir iyimserlik olduğu su götürmez bir gerçek.

Elbette sana şu konuda katılıyorum kennedy kendisini başkanlık koltuğuna oturtanların vietnam ve kübadaki isteklerini

yerine getirmediği için öldürülmüştür ve bu dosya hala aydınlatılamadan kapanıp gitmiştir bu abd için büyük bir kara leke olarak kalacaktır.

Dediğim gibi umarım obamayı da kennedy gibi kötü bir son beklemiyordur daha başkan olmasının üstünden

bir ay bile geçmeden ilk suikast girişimi yapılmak istendi bile ?

obamaya ellemzler ama 2. defa seçilri mi onu bilmem artık

çünkü istemeselerdi hillary aday olurdu obama değil ...

dünyanın en süper güçlü devleti...ve başka barack obama...zor böle insanlara suikast yapmak...dünya yerinden oynar öle bişi olsa

Geri