"Obama'yla konuşmak Messi'yle konuşmaktan daha kolay"

by.erce

New member
Reaction score
0

50092_news.jpg

Arjantinin efsane ismi, milli takım teknik direktörlüğü deneyimlerini anlattı.
Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Diego Maradona, yeni işindeki deneyimlerini anlattı.

6-1'lik Bolivya yenilgisi nedeniyle bir hayli eleştirilen efsane isim, oyunculuğun teknik direktörlükten çok daha kolay olduğunu belirtti.

Maradona, Ole'ye verdiği röportajda, "Oyuncu olmak çok daha kolay. Futbolcuykan sadece sahada topun bana gelmesini bekler ve eğlenmeye çalışırdım. Ama teknik adam olduğum için, 25 kişiden sorumluyum" dedi.

Bütün deneyimlerini oyuncularına aktarmaya çalıştığını belirten Maradona, açıklamalarını "Oyuncularımla iletişimimde sorun yaşamıyorum. Heinze, Kun ve Maxi ile sık sık görüşüyorum. Ama bazen Messi'ye ulaşmak, Obama'ya ulaşmaktan daha zor oluyor" şeklinde sürdürdü.

Brezilya Milli Takım kaptanı Lucio'nun, Dünya Kupası eleme grubu maçında Arjantin'i yenerek Dünya Kupası'na katılmalarını engellemek istediklerini söylemesine ise, Maradona, "Bunu başarıp başaramayacaklarını göreceğiz. Grupta dört zorlu maçımız kaldı. Ancak Brezilya'yı kesinlikle yenmek istiyoruz" diyerek cevap verdi.
GoaL.com

Geri