Office 2007 aktive sorunu

encounter

New member
Reaction score
0
....................................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................................

Aynı sorun bendede vardı...Fakat bi key-gen programıyla olayı hallettim...Özel mesajla bana ulaş...

Ms.Offİce 2007 Aktİvasyonu ..!

İlgilenenler bu işlemi sırası ile uygulasın
1.Office 2007 yi ilk serial ile kurun diğerleri çalışmıyor
2.Kurulum bitince hiçbir office dosyası açmadan sırası ile şu adımları izleyin.
Program files, common files, microsoft shared, office 12, office setup controller, proof en dosyasını açın ve proof dosyasını notepad olarak açın
3.Açılan dökümanın sonundaki Alwaysİnstaled ibaresini Newerİnstaled olarak değiştirin ve bilgisayarınızı restartlayın

Alıntıdır

arkadaşlar proof dosyasını masaüstüne kopyalayın değiştirme işlemini masaüstündekine yapın daha sonra diğeriyle yer değiştirin.

.....................................................................................................................................................................................

merhaba

orchun kardeşim ( Aynı sorun bendede vardı...Fakat bi key-gen programıyla olayı hallettim...Özel mesajla bana ulaş...) diyorsun burası bir paylaşım sitesi ise neden paylaşım yapmıyorsun anlamadım madem böyyle bir cözüm buldun bunu herkezle paylaşmalısın teşekkürler....

valla aynı dertten bende müzdaripim çözen varsa yayınlarsa çok iii olacak
unutmayalım bilgi paylaştıkca anlam kazanır

Geri