ofis2007 yardım

muratbeyim

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim ofis2007 yasallık uyarısı veriyor. Farkında olmadan güncelleme yaptım. Bilgisayarın sol alt köşesinde yıldız filan çıktı. Programı kaldırdım tekrar yükledim sorun düzelmedi.

Sayın tyh.willen, belirttiğiniz dosyayı indirdim ve gerekli yere yapıştırdım, fakat yıldızdan kurtulamadım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler...

Arkadaşım office 2007 yi veya başka bir programı kaldırdığında pc de bir takım reg keyleri ve log dosyaları bırakıyorlar tekrar kurulum yaptığında ayaraları hatırlamak,kendi loglarına kaydettikleri senin sorununu oloşturan bilgileri tekrarlamak için.

Şimdi sözün özü şu bir programı uninstal ettiğinde o programa ait C:\Program Files\Kaldırdığın Program dizininde bulunan dosyaları da silmen gerekiyor.Daha sonra doccument setting içine bakıp orada kaldırdığın programa ait log veya benzeri dosya varsa onlarıda silmelisin.daha sonra bütün dosyaları temizledikten sonra regediti açıp HEYKEY_CURRENT_USER\SOFTWERE\.......dizininde kaldırdığın programa ait keyleri silmelisin ama bu tehlikeli olduğu için gereksiz yani kaldırılmış programların ucu açıkta kalan keylerini silen optimize programları var bunlarla registry cleaner yaparsan zaten o reg keylerini silerler daha sonra aynı uygulamayı tekrar yüklediğinde sanki daha önce hiç yüklememiş gibi yüklersin..

Optimize için en iyi ve mükemmel iki program Tune UP Utilities 2008 ve AWC Adwanced Windows Care'dir ikiside forumda var Ayrıca bu programlar donma çökme ağırlaşam gibi sorunlara tam çözüm sunarlar....

Faydam olduysa ne mutlu....

Saygılar....

betho, teşekkür ederim. Hemen şimdi deniyorum.

Denedim bu yöntem de sorunu çözmedi.

hoca ofis2007 degil xpyi yarmışssın sen.
ben de yaptın aynı haltı
xpyi yeniden urmak en temizi bunlarla ugraşarak daha cok zaman harcarsın

Geri