okey - bilardo - tavla - sitesi acmak ucretlimi

dizifilm

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar ben okey - bilardo - tavla - sitesi açmak istiyorum ama bunları Turkiye'de oynatmak yasakmış oylemi belli bi ucret odeniyormuş galba eğer kesin bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..

domain host parasından bahsetmiyorum:) sadece okey tavla bilardo oynatmak Turkiye'de yasakmıdır diye mrk ettim :) kolay gelsin..

böyle bi site açsam başıma bi iş gelirmi ??

kolay gelsin
yardımlarınızı bekliyorum..

msn ni pm ile atarsan elimden gleni yaparım

Arkadaşlar ben de bir okey tavla batak 101 sitesi acmak istiyorum bana full herseyi ile kurulu bir sekil hazırlayakacak arkadasvarmı ben fazla anlamıyorum bu yüzden ful kurulu istiyorum birde sitede gol platin üyelik satmak istiyorum biraz arastırdım 1 lıradan baslıyor bırde kendı yazma kodlar varmıs nasıl oldugunu bilmediğim için anlamam ama bana en uygun fiyata böyle bir site kura bilirmisiniz şimdiden tesekkür ederim cvp larınızı beklıyorum msn adresim eposta adresi silindi her aksam acık omuyor fakatt eposta adresi silindi mail atarsanız mutlaka ulasırım tesekkurler

benimde sitem var ama bilardo tavla ve yetişkinlerin oynayacakları oyunlar eklemek istiyorum

Geri