Oktar: Cübbeli 'Mehdiyim' dedi!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Uzun zamandır devam eden Mehdilik tartışması yeni bir boyut kazandı. Cübbeli Ahmet Hoca, Adnan Oktar’ın kendini Mehdi ilan ettiğini ileri sürmüştü. Adnan Oktar’ın, Cübbeli iddiası ise çok tartışılacak.

oktar-cubbeli.jpg

Son günlerde ekrana çıkardığı kızlara kendisini nasıl sevdiklerini yüksek sesle söylettiren ve bu şekilde münafıkları “çatlattığını” ifade eden Adnan Oktar, Cübbeli Ahmet'in kendisine "ben Mehdi'yim" dediğini iddia etti.

"AHMET DİYE BİR SES GELDİ"
Platinhaber’den Yunus Göksu’ya konuşan Adnan Oktar, Cübbeli Ahmet’le ilgili şunları söyledi: “Cezaevinde ziyaretime gelmişti orada görüşmüştük, Sultan Ahmet caminin üzerinden Ahmet diye bir ses geldiğini söyledi açık bir şekilde kendisinin Mehdi olduğu imha etti bende kendisine ‘hocam aradığımız Mehdi’yi bulduk’ dedim ve acayip mutlu oldu.”

Adnan Oktar ayrıca takip ettiği tek gazetenin Yeni Akit olduğunu belirterek “Gazetelerin şahı Yeni Akit” dedi.

Oktar: Cübbeli 'Mehdiyim' dedi! | Mynet Haber

YA SABIR !

[video=*?OK* ADNAN OKTAR'DAN KONTV'YE ?A?IRTICI ACIKLAMALAR 7]8055[/video]

Adnan Oktar denilen, ne olduğu belirsiz adamın sitelerini dolaşın, videolarını izleyin zaten hep kendisinin mehdi olduğunu ima etmeye çalışıyor.. Burada bir önemli nokta var... Bu adam madem samimi müslümansa neden Harun Yahya ismini kullanıyor? Harun (a.s) ve Yahya (a.s) ikiside israiloğullarına gönderilmiş peygamberlerdir... Allah'ın peygamberleri olması başka bir olay hepsi kurana göre müslümandır fakat, israillilere göre bunlar israilin peygamberleridir. Burada bir bağlantı olduğunu düşünüyorum. Yani neden özellikle Harun (a.s) ve Yahya (a.s). Neden israiloğullarının peygamberi. Sonra neden bu adam dürüst olup kendi ismini kullanmıyor? Binlerce Harun Yahya diye kitaplar basılıp beleşe dağıtılıyor. Nereden geliyor bu değirmenin suyu? Herif malikhanelerde yaşıyor. Her konuda bilgisi mi varda (bilim, teknoloji,din...) her konuda Harun Yahya diye kitaplar var. Sitesinde bir ekibin yardım ettiğini söylemiş kim bu ekip amaçları ne? Neden İslam anlatılmıyor, tevhid anlatılmıyor da saptırma politikası izleniyor? Logo olarak Peygamberin mührünü kullanıyor her yerde... Mehdi hz muhammed (sav)'ın soyundan gelecek ya. Arkadaş mehdi olduğunu ima etmek için yırtınıyor neredeyse =).

Gelelim cübbeli ahmede... Din konusunda kendisini bilgili diye düşünürken (sadece konuşması, hayatını zaten bilmem...) son zamanlarda izlediğim birkaç programdan sonra izlenimlerimin değiştiği bir kişi... Gıyabında yorum yapmıyorum merak edenler araştırsınlar... Mehdilik iddia edip etmediği konusunda üzgünüm ki Adnan Oktar denilen kişiye güvenmiyorum çünkü adamın adı bile takma isim... Hayatına bakınca hayatı yalan =)... Cübbelinin ağzından bizzat "evet ben mehdilik iddia ettim" diye teyid gelmeden veya gerçekten samimi bulduğum, izlenimlerime göre öyle görünen birkaç müslümanın ağzından duymadıkça buna inanmam =).

Geri