Oktay'ın yasak aşkı deşifre olunca____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Oktay'ın yasak aşkı deşifre olunca

Ergenekon davası kapsamında telefon konuşmaları yasal takibe takılan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'a sorulan bir soru bakana zor anlar yaşattı.

resim126450_2.jpg

Ergenekon'un yargı ayağına dönük yapılan soruşturmada önce gözaltına alınan sonra da serbest bırakılan Adalet eski Bakanı Seyfi Oktay'ın teknik takibe takılan yasak aşkının deşifre olması yüzünden hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Ergenekon silahlı terör örgütünün amaç, prensip ve hedefleri doğrultusunda faaliyet yürüttüğü iddiasıyla polis geçtiğimiz günlerde Adalet eski Bakanı Seyfi Oktay'ın 4 ayrı adresinde arama yapmıştı. Aramadan sonra Terörle Mücadele Şubesi polisleri eski Bakan Oktay'a sık sık telefonda görüştüğü ve “gönül ilişkisi” olduğu şüphesi yaratan D.Y. adlı kadının ev adresini sordu. Oktay, beklemediği soru karşısında biranda fenalaştı. Dilaltı haplarını alan Oktay'ın polislere, “Bunu kimse duymasın” diye rica da bulunduğu ileri sürüldü.

‘KİMSE DUYMASIN' RİCASI

Polis, gözaltına aldığı Adalet eski Bakanı Oktay'dan D.Y'nin ev adresini öğrendi. D.Y'nin Batıkent'teki evinde arama yapan ekipler bilgisayara el koydu. Evi aranan D.Y'nin Oktay'ın Adalet Bakanı olduğu dönemde özel kalemde görev yaptığı şimdi ise Başbakanlık'ta çalıştığı ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra rahatsızlanan ve İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılan Seyfi Oktay'a anjiyo yapıldı. Doktorlar anjiyoda Oktay'ın takılı olduğu belirlenen damarına stent taktı. Kardiyoloji Ana Bilim Dalı'nda tedavisi süren Oktay'ın bugün taburcu edilmesi bekleniyor. Oktay taburcu olduktan sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hamza Keleş tarafından ifadesi alınacak.

Bugün

kaynak

bu dedikodu degilde nedir smdi ne alakası var ergenekonla adamın yasak aşkının

bu dedikodu degilde nedir smdi ne alakası var ergenekonla adamın yasak aşkının

e iyide o zaman senin güncele verdiğin şu albayın yasak aşklarıyla çürük çetesinin ne alakası var diye sormazlarmı adama?http://www.hackhell.com/guncel/674013-albay-hayat-kadinini-hamile-birakti.html

albay çürükten sorgulanıyor ,
kimin haddine alem yaptığı kadını hamile bırakmasını sorgulamak.? onun belden aşağıya çalışması senin konunda haber oluyorda; Aleviyim diyen seyfi oktayın eline beline diline sahip olamayışı neden haber olamıyor kardeşim? yok öle tek taraflı çalışmak!! bu ekipte baykal tek değilmiş demekki, kaset kasete gidiyor ortalık,:))

e iyide o zaman senin güncele verdiğin şu albayın yasak aşklarıyla çürük çetesinin ne alakası var diye sormazlarmı adama?http://www.hackhell.com/guncel/674013-albay-hayat-kadinini-hamile-birakti.html

albay çürükten sorgulanıyor ,
kimin haddine alem yaptığı kadını hamile bırakmasını sorgulamak.? onun belden aşağıya çalışması senin konunda haber oluyorda; Aleviyim diyen seyfi oktayın eline beline diline sahip olamayışı neden haber olamıyor kardeşim? yok öle tek taraflı çalışmak!! bu ekipte baykal tek değilmiş demekki, kaset kasete gidiyor ortalık,:))

evet ben habervaktim zihniyetini gostermek için yaptım ve ergenekon davasının nerelere çekilip insanların özel hayatına girdiğini......

evet ben habervaktim zihniyetini gostermek için yaptım ve ergenekon davasının nerelere çekilip insanların özel hayatına girdiğini......

iyi yapmışsın iyi güzelde; Albayın haberi sence yalanmı ? yalansa ne diye verdin haberi foruma? yalan değilse ,seyfi oktayın olayını ne diye yalanlıyorsun? kaldıki olayın kahramanları hiçte yalanlamadılar olayı, tekzip yapmadılar.. baykal bile yutkundu kaldı sadece komplo dedi ama böle bişey olmadı demedi... Dinlemenin etik olup olmadığını bak ayrıca tartışabiliriz. ben hiç kimsenin özelinin açılmasını etik görmüyorum , karşı görüştekilerin bile, fakat çıkmış olaylarında içind eçetecilik ,pislik işler dönüyorsa hesabı sorulsun diyorum.. sana yarayan bana yarayan adamı kollamak olmamalı davamız.. adam götürmüş işi , yalanlamıyorda haberi verene mi sövecez burda.?? yapmayın canım aaa..

iyi yapmışsın iyi güzelde; Albayın haberi sence yalanmı ? yalansa ne diye verdin haberi foruma? yalan değilse ,seyfi oktayın olayını ne diye yalanlıyorsun? kaldıki olayın kahramanları hiçte yalanlamadılar olayı, tekzip yapmadılar.. baykal bile yutkundu kaldı sadece komplo dedi ama böle bişey olmadı demedi... Dinlemenin etik olup olmadığını bak ayrıca tartışabiliriz. ben hiç kimsenin özelinin açılmasını etik görmüyorum , karşı görüştekilerin bile, fakat çıkmış olaylarında içind eçetecilik ,pislik işler dönüyorsa hesabı sorulsun diyorum.. sana yarayan bana yarayan adamı kollamak olmamalı davamız.. adam götürmüş işi , yalanlamıyorda haberi verene mi sövecez burda.?? yapmayın canım aaa..

672. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem sordu:
"Gıybet nedir bilir misiniz?"
"Allah ve Resûlü bilir" dediler.
"Birinizin, kardeşini hoşlanmadığı şey ile anmasıdır."
Bunun üzerine bir adam dedi ki:
"Ey Allahın Resûlü! Anlattıklarım ya o kardeşimde bulunursa?"
"Anlattıkların o kardeşinde bulunursa, onun gıybetini yapmış olursun. Anlattıkların onda yoksa, o zaman ona iftira etmiş olursun!" buyurdu.
Ebû Hureyre radıyallahu anh. Tirmizî

............... Hz Muhammed

bu arada dogru veya yalan demedim sadece bu olayın ne alakası var davayla

evet bunda haklısın dava ile alakası görünmüyor, sadece bu olayın çıkmasından sonra(eğer doğrysa tabi) işi her çeteci ve ergenekoncu gibi sağlık sorunlarına yatarak ,kendini gata lara atanlar, hastaneye yatanlar safına sürükleme safhasına döndürme ihtimali olması ve bu arada, mahkemelerde dönecek ayak oyunlarıyla postu kurtarma gayretine döndürme ihtimaline yatkın olmasıdır benim gözümden..

hangi suçlu(adi suçlar dahil); kendine yöneltilen sorulardan bunalınca kapağı hastaneye atıyorda , emniyette ve savcılıkta aman adam hasta oldu hadi acıyalım diyor?
ben işin bu yönüne baktım, ama ayetlerin ve gerekçelerin doğru bir hüküm.. kaldıki görmediğiimiz bir olayın üzerinden konuşmanın ayıbınıda taşıyoruz. ben baştanda dediğim gibi ahlaki görmüyorum açığa çıkmasını. bunuda belirteyim yeniden.

adama sahte orgutculuk suclamasi yapmaya kalktilar fos cikti simdide adini bu sekilde iftira ile karalamaya calisiyorlar :=) bunlar kadar alcalan bir zihniyet var mi su dunyada:=)

evet bunda haklısın dava ile alakası görünmüyor, sadece bu olayın çıkmasından sonra(eğer doğrysa tabi) işi her çeteci ve ergenekoncu gibi sağlık sorunlarına yatarak ,kendini gata lara atanlar, hastaneye yatanlar safına sürükleme safhasına döndürme ihtimali olması ve bu arada, mahkemelerde dönecek ayak oyunlarıyla postu kurtarma gayretine döndürme ihtimaline yatkın olmasıdır benim gözümden..

hangi suçlu(adi suçlar dahil); kendine yöneltilen sorulardan bunalınca kapağı hastaneye atıyorda , emniyette ve savcılıkta aman adam hasta oldu hadi acıyalım diyor?
ben işin bu yönüne baktım, ama ayetlerin ve gerekçelerin doğru bir hüküm.. kaldıki görmediğiimiz bir olayın üzerinden konuşmanın ayıbınıda taşıyoruz. ben baştanda dediğim gibi ahlaki görmüyorum açığa çıkmasını. bunuda belirteyim yeniden.

benim hasteneye kacmasından fln bahsetmedim sadece ne sucuyla nede kacmasıyla alakası olmayan birsey ozel hayat nası carsaf carsaf seriliyor tek solemek istedigim buydu

Geri