Okuyun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solariz

Administration
Reaction score
0
Arkadaşlar sitemiz göründügü gibi 600 kişi vurdu sayılır ama çok agır ilerliyoruz ve bunun için sizden önerilerinizi bu başlık altına yazmanızı rica edicem siz ne isterdiniz ne olması gerekir bu forumda uye olan arkadaşlar neden online olmuyo sizce ya da online olmalarını nasıl saglarız...

Nasıl ağır ilerleniyor bence gayet güzel gidiyor unutmaki yaz mevsimindeyiz... senin ve benim gibi herkes pc başında değil yazın zevkini çıkartıyor onun için fazla dert etmemek gerek...

ya üstad onlar yine sömürücü bölüm mp3 , program vb. gibi şeyler aradıgında gelirler;)

ama gelmeleri için napmalıyız walla bilmiyorum??

solariz çok güzel konuya deyindin saol..genelde en fazla 50 kişi online bence daha iyi çalışma yapmalıyız ve insanların ilgisini çekmeliyiz.

bence sorun gereksiz kişilerin üye olmasından kaynaklanıyo adam o an bi program arıyo veya başka bişey üye oluyo programı çekiyo gidiyo bence ilk önce üye alımı konusunda seçici olmalıyız..!

site daha yeni ve çok kaliteli admların hepsi burda hiç tasa etmeyin burası çok güzel olacak...

bence tasalanacak bısı yok
daha kac gun oldu acılalı ve nerdeyz bunu bı benmı goruyorum
yada banamı oole gelıyo
:D

ya bi şey dicem de yanlış anlamayın.buraya genelde wardomdaki çocuk çocuktan sıkılan geliyor.wardom artık çocuk çocuk kaynıyo.orası hack sitesi değil miydi?geyik sitesi olmuş artık.ordan sıkılan da buraya geliyo.yani benim gibi.walla bütün gün hackhell den çıkmıyorum.çıkarsam kesin oyun oynamak için çıkıyorumdur.inşallah burası da çoluk çocuk yuvası olmaz.
bu sitenin adının duyulması için reklam yapmamız gerek.yaw 600 e yakın üye sayıımız war bunların bazıları msn dekiilere tanıtsa siteyi.şu ana kadar coşmuştuk.bi de bi şey dicem.site daha çok genç bu kadar hızlı hareket etmeyelim zaten yakında çoğalacak ve üye atıılımına gidilecek belki de.

ben tanıttım bi kaç kişiye içlerinden kız vardı üye oldu ama kahkaha bölümüne bi girdi kız hep kızlarla ilgili hoş olmayan şakalar falan gördü sonrada bir daha girmeyecem dedi........

Eğer ders falan çalışmazsam 5-6 saat online kaldığım oluyo (bizim sayaçlara güvenemiyom çünkü hala anlamış değilim neye göre artıyolar). Yani site harika herşeye cvp verebilecek nitelikte. Demek istediğim bişey yapmamıza gerek yok çünkü meraklı değil çoğu yeni üye. Keşfetmeleri lazım...

Solariz' Alıntı:
Arkadaşlar sitemiz göründügü gibi 600 kişi vurdu sayılır ama çok agır ilerliyoruz ve bunun için sizden önerilerinizi bu başlık altına yazmanızı rica edicem siz ne isterdiniz ne olması gerekir bu forumda uye olan arkadaşlar neden online olmuyo sizce ya da online olmalarını nasıl saglarız...

isin acilçasi 600 üyeye ulasmak güzel ama nedense paylasim yapanlar hep belli isimler.Ben suna inaniyorum iyi niyetin oldugu yerde sömüren de olur.Hepimiz az çok kendi ilgi dallarimizla ilgili paylasim yapiyoruz.Ama dedgim gibi hep ayni isimler yapiyor paylasimi yapiyor.bence artik üye alimi durmali ya da en azindan davetiye sistemine geçilmeli.Bu zaten referans gösterilerek alinacagi için kimse sömüremez.O zaman 1000 kisiye ulasmamiz belki 1 yil sürecek ama 1 yil sonra üye olan 1000 kisinin tamami paylasimci olacak. Biz bütün iyi niyetimizle okudugumuz ya da buldugumuz programlari paylasiyoruz (adultta dahil) bunu yapmaktaki amac1m1z sadece arkadaslar1m1zla paylasmak ama bu tek tarafli olunca ben kendimi eneyi gibi hissediyorum...

Bence de yavaş ilerliyoruz. Tamam hızlı büyürsek çürük yumurtalar da olacak tabi ,ama bu forumda ki yöneticilerde onları elemek için var ve acil şeyler düşünmemiz gerek. Benim yönetim toplantısı istememin esas sebebi de buydu zaten.

Abi bence forum süper gidiyo hiç bişi yapmanıza gerek yok aslında ben mümkünse en az üye olmasından yanayım. Allah bizi sömürücülerden korusun.

yaz mevsimi valla, sağdan soldan bişiler çıkıyor ben de bağlanamadım kaç gündür
denize falan gidiyoruz, tatile giden var, geceleri anca işte... ama yavaş gitsin
sağlam gitsin derim ben, öyle ya da böyle üye sayısı artar :)

valla ben tanıdıgım birkaç arkadaşa söyledim tabi lüzumsuz karekteri olmayan ve haddini bilen kişilere ve üye oldular ama şu bir gerçekki şu an ben dahil bir çok kişi yaz tatilinde ve bilgisayar başında fazla zaman kaybetmiyor genelde yada işinde gücünde. birde şundan eminim ki hackhell'in üye sayısı kısa zamanda çok aratacak şimdiye kadar oldugu gibi

ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden....

online olanlarda anasayfaya bakıyor zaten önemli olan paylaşım...

bence şimdilik üye sayısıyla ilgili bi sorum yoQ!

yuvaşşş yuvaşşşş büyürüZ :p

ben ce de üye sayısı şu an yeterli seviye de hem geriye baktıımızda ne zaman açıldı ki bu site ...
ağır ve sağlam adımlarla ilerlemeliyiz ... herkese yararlı olucak kişilere tavsiye edelim bu siteyi ... baştan savma kişiler olmasın ... az olsun öz olsun ;)

sting çok yerde uyarı aldın ama imzanı hala düzenlememişsin, takmıyormusun bizleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri