oLdness_07'yı Hackhell Nasıl Bilir ?

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
Az önce dolanırken bu yeni (bana göre yeni) bölüme rastladım ve çok hoşlaştım.
Bende bir giriş yapayım dedim hayırlısıyla.Ayrıca burdan benimle merhabalaşması olan herkese kokulu öpücüklerimi yolluyorum =)
Bayadır yoktum özlemişim bu temanın rengini.Neyse daha fazla saçmalamadan duruma yorum bekleyelim.
Saygılar...

Saygılı, nerde ne konuşması gerektiğini bilen,tutarlı mantıklı yorumları olan iyi insan =)

İlkRehberde yorumlarıyla kalbimi çalmış duyarlı olgun keskin ve ince espirileri olan sevdiğim saydığım biri..

İsmaiL önceLikLe kokuLu öpücükLerinden istemiyorum bunu beLirteyim..

Foruma üye oLup adam akıLLı aktif oLdugum dönemLerde iLk tanıdıgım kişidir ismaiL,herkes benim yanLışLarımdan bahsederken durun o sadece biraz fazLa açıksözLü diyen burdaki iLk dostumdur..Her zaman yanımda oLmuştur kısacası gerçekten adamdır..

YapıLan yanLışLara karşı sessız kaLmak yerıne direk diLe getiren,yeri geLdiginde ağır yeri geLdıgınde bi o kadar neşeLi biridir ismaiL..

İyi ki varsın kardeşim ve eskisi gibi aktif oLmanı istiyor bu adam biLesin..!!

Kimine göre yazım uzun gözükebiLir ancak bu adama bu yazıLanLar az biLe son oLarakta bunu beLirteyim..

Özü Sözü Bir Güzel Yorumlarda Bulunan Çoktandır Aramısda Görünmeyen İyi Bir Kardeşimis =)

Anlasamayacagim tek konu siyaset, zaten o konuda babamla bile anlasamiyorum :smile:

Cok severim kendisini, eskilerden olmasi ayri bir deger katiyor.

Valla yorumları görünce duygulandım,Özellikle Mert'in yorumunu okudum olum ağlıycam nan :(

Kalbimdesiniz arkadaşlar sağolasınız.Zaman zaman yokluğumdan yakınan az da olsa arkadaşım var.Elimden geldiğince buralarda olmaya çalışacağım =)

forumun bilgi dağarcığı en geniş elemanlarından birisidir kendileri..yaptığı yorumlara bakınca bunu anlamak hiç de zor değil..eskiden daha aktifti..hele korku bölümünde mod olduğu sıralar hergün forumdaydı..ama şimdi eskisi kadar aktif değil..hackhell'e artı değer katan üyelerden..yorumlarını ve seni özledik haberin ola..=)

tekrar eski görevinde görmek istediğim foruma yorumlarıyla on numara değer katan on numara insan ...

hepimiz iyi biliriz.aksini düşündürecek birşey olduğunu da sanmıyorum.forumda gördüğüm günden buyana çizgisini bozmayan yerinde ve güzel yorumları olan bir arkadaşımız

edit:yeniden görevine dönmenide çok isterim

İyi bir arkadaşımız.

tartışamayı sevdiğim ender insanlardan birdir.

görüşlerimizin ayrı olması, birbirimize küfretmemiz gerektiği anlamını doğurmaz lafını bilen biri olarak tanıyorum.

kimse darılmasın siyaset dışında fazla gezinmediğim için kişiler hakkında fazla yorum yapamıyorum.

mesela adının ismail olduğunu bile yeni öğrendim. :)

Avatarını değiştirmiyen iyi niyetli birazda duygusal birisi : )

Geri