olmadı bi alman kurdum :(((

mumble

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar alman kurdu istiyorum ama parayla almak istemiyorum.Para verip alınınca tuhafıma gidiyor icim rahat etmiyor.yardım edebilecek olursa sevinirim.

psikopatmsn sen :D:D:D bi arkadaşımın dişi alman kurdu var doğum yaparsa sana sölerim :D

kurtlar ucuzlamış ama bedavaya verirlermi bilmem...hayretsin yaa..

beyaz bi tipleme yabıodu yha "sni öldürmek istiorum ama canının acımasını istemiorm anlıyomsn" qibi oldu bu da :D:D:D:D:D

Barınaklara gidip bakabilirsin :goz:

melisacix eğer ayarlarsan ne kadar sevineceğimi tahmin bile edemezsin..ilgilendiğin için teşekkürler.

arkadaşım bizim dişi alman kurdu var k9 la çiftleştircez 1 hafta içinde sen özel den bana yaz 1 tanesini gönderirim sana ama yavrularda k9 gibi bişi olcak alman kurdu deil :)

drwlfkng
arkadaşım özel mesaj atamıyomusum.
ayarlarsan süper olur gerçekten.ama kafama takıldı zaten k9 alman kurdunun eğitimlisine denilmiyomu benmi yanlış biliyorum..

[email protected] bu benim adresim msn olarakta kullanıyorum yazabilirsin.

ayrıca ilgilendiğin için çok teşekkürler

Arkadas Demiş k9 Gibi oLucak Arkadaslar Su k9 Muhabbetini Herkez Yapıyor k9 Kopek Cinsi Değildir Kopege Verilen Egitimdir K9'la Ciftleştirdim k9 gibi olucak die birşey yok rotweiller yavrusunu dogo argentino yavrusunu verirsin k9 egitim merkezine oda k9 olur alman cobanlarla k9 u karıstırmayalım...

Geri