A S M E N
New member
- Reaction score
- 0
Öncelikle merhaba arkadaşlar;
Sizlere bu konu altında HtmL bilgilerimi aktaracağım.
Bol Resimli, en detayına inerek ve zevkli bir anlatım gerçekleştireceğim.
Vaktim oldukça yeni dersler ekleyeceğim ve sorularınıza bu başlık altından cevaplamalar yapacağım !..
YakLaşık 3 ayLık Bir Süre Verdim Kendime HtmL iLe ilgili dersLerin tamamlanma süresi olarak. 3 ay'ı geçmez fakat erken bitirmeye çalışacağım.
HtmL TagLarını [ Tag'ın ne demek olduğunu öğreneceksiniz ] Tamamen Öğrendikten Sonra, Dreamweaver ile HtmL BiLgiLerimizi Pekiştireceğiz ve Dreamweaver DersLeri iLe Devam Edeceğiz !..
!! İhTiyacımız oLanLar !!
* Sakin ve Kendinizi Rahat Hisseceğiniz Bir Ortam =)
* Sıcak yada Soğuk Bir İçecek =)
1. Dersimizde neLer Öğreneceğiz ?
* KoLay ve Bir o Kadar da ÖnemLi oLan HtmL'ye Giriş
* Browser BaşLığı EkLemek
* Sayfayı TürkçeLeştirmek
* Kalın, İtalik ve Altı ÇiziLi Yazı Yazmak
* Yazımızı "OrtaLama - SoLa HizaLama - Sağa HizaLama" TagLarını KuLLanmak
Sizlere bu konu altında HtmL bilgilerimi aktaracağım.
Bol Resimli, en detayına inerek ve zevkli bir anlatım gerçekleştireceğim.
Vaktim oldukça yeni dersler ekleyeceğim ve sorularınıza bu başlık altından cevaplamalar yapacağım !..
YakLaşık 3 ayLık Bir Süre Verdim Kendime HtmL iLe ilgili dersLerin tamamlanma süresi olarak. 3 ay'ı geçmez fakat erken bitirmeye çalışacağım.
HtmL TagLarını [ Tag'ın ne demek olduğunu öğreneceksiniz ] Tamamen Öğrendikten Sonra, Dreamweaver ile HtmL BiLgiLerimizi Pekiştireceğiz ve Dreamweaver DersLeri iLe Devam Edeceğiz !..
!! İhTiyacımız oLanLar !!
* Sakin ve Kendinizi Rahat Hisseceğiniz Bir Ortam =)
* Sıcak yada Soğuk Bir İçecek =)
1. Dersimizde neLer Öğreneceğiz ?
* KoLay ve Bir o Kadar da ÖnemLi oLan HtmL'ye Giriş
* Browser BaşLığı EkLemek
* Sayfayı TürkçeLeştirmek
* Kalın, İtalik ve Altı ÇiziLi Yazı Yazmak
* Yazımızı "OrtaLama - SoLa HizaLama - Sağa HizaLama" TagLarını KuLLanmak
ArkadaşLar iLk Dersimiz Aşağıya EkLenmiştir. Sevgili ArkadaşLar 2. Dersimiz 19.02.2007 Saat: 21.00'da YayınLanacakTır !.. Lütfen Biraz Daha iLgi GöstereLim !..
Yapamadığınız YerLeri, AnLayamadığınız BöLümLeri, Bu BaşLık aLtında Sorarsanız, Yardımcı oLmaya ÇaLışacağım !..
Yapamadığınız YerLeri, AnLayamadığınız BöLümLeri, Bu BaşLık aLtında Sorarsanız, Yardımcı oLmaya ÇaLışacağım !..