Online Oyunlar Bolumu

Game Trader

New member
Reaction score
0
Online oyunlar bölümü güncellemelerin çok gerisinde kalmış malesef çok büyük potansiyeli olan bu bölümün forumda en pasif kısım olarak durması şaşırtıcı

Ayrıca günümzü koşullarında knightonline nin online oyunlar içerisind epopuleritesini kaybetmesi ve çoğu oyuncu tarafından yakında kapanacağı düşünüldüğü gözönüne alınırsa knight onlineye ayrılan özel bölümün ufaltılıp şuan türkiyede daha çok rağbet edilen Metin2 için ayrılması daha iyi olacaktır

37 servere çıkan metin2 server başına 1500 ile 3000 oyuncu kitlesi ile Türkiyede oynanan en büyük online oyunların başına geçmiş durumda keza bunun peşine sikkroad online gelmekte

2009 da tokyoda yapılan oyun fuarında Türkiye oyun pazarı açısından 2010 yılı için en büyük potansiyel içeren ülkelerin başında yer almakta olduğu gözlemlenmiştir

bir çok oyun firması bunu göz önüne alıp türkiye pazarında yer alabilmek için bir çok oyunu türkçeleştirme yoluna gidiyor

epik warior , runnes of magic , karosonline , talisman online bunlardan bir kaçı

2010 da Türkiye piyasasına bi çok online oyun gireceği düşünülürse oyun kısmının bu kadar pasif kalması garip kalıyor

önerilere açığız metin2 bolumu ıcın acılmasını ıstedıgınız bolum ve alt bolumlerı burda belırtırsenız sevinirim.

Ayrıca bolumlerı cogaltmamız bolumlerle ilgilenilmediği yada ilgi görmediği surece pek birsey ifade etmıyor ınsallah öneride bulundugunuz bolumler açıldığı takdirde kullanıcıların merak ettıklerı, soruları ve sorunları askıda kalmaz.

Metin2 için yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyac duyacağım kesin bunun için forumda online oyun oynayan arkadaşların görüşleri alınabilir

Destek konusuna gelince 17 saat bilgisayar başında olan biriyim ilgi duyduğum bölümlerde live msn veya online destek üzerinden giren kullanıcılara yardımcı olabilirim

Knight online bolumunde açılması gereken başlıklar

Video lar kısmı [ pk videoları klan videoları ] şu an bulunan videolar geyik türü
Resimlerimzi kısmı [ karakter resimleri , pk resimleri , drop ve item resimleri ]
ionia ve kronos serveri eksik bunlarınm ilave edilmesi
Forum formatına uygun olursa yardımcı proğramların paylaşımı bunun içinde cc+ yazılım bilen kişilerin desteği şart olacaktır
Ticket yardım kısmı [ Bu kısım fazla baş ağıtacak olsada knightta ticketler sabit olduğu için gerekli örnek ticketlerle bu sorun hallolacatır ]

Metin2 bolumu için geniş bir zaman ayrılması gerekmekte metin2 şuan için 37 serverden oluşmakta 37 server ve lonca bolumleri lonca savaşları video ve resimleri görev kısımları bug bolumleri hile bölümleri karakter alış satış bölümleri açılması gerek buda önce araştırıp bir kaç saati alacak bir çalışma gerektirecek size

Bunun yanında forum kullanıcılarına sunulacak bir anketle şuan hanki online oyunalrı oynadıklarının araştırılması gerekmekte ve buna göre bir forum düzenlemesine gidilmesi daha faydalı olur

İlk yapılması gereken bence genel forumda bir anket açılıp oynadıkalrı online oyun sorulmalı bunun içinde populer oyunların listesini çıkarabilirim .

r

Knight online bolumunde açılması gereken başlıklar

ionia ve kronos serveri eksik bunlarınm ilave edilmesi

bunu yazmıştım sanırım ama unutuldu sanırım

oyuncu arayanlar & clan arayanlar & clan tanıtımı bölümü kullanılmamakta o bölümün silinerek

alışveriş bölümündeki serverların güncellenmesini

Ronark
Girakon
Akara
Carnac-East
Ionia
kronos

server bölümlerinin eklenmesini istiyorum

Forum formatına uygun olursa yardımcı proğramların paylaşımı bunun içinde cc+ yazılım bilen kişilerin desteği şart olacaktır

bu tür programların yapılması suanlık pek uygun değil diye düşünüyorum çünkü şuanki online oyunlarda TL çok fazla dönmekte oyun parası satımı item satımı karakter satımı TL ye dökülmüş durumda ki bu olduğu sürece hesap hacklenmeleri de olağan hale gelecektir o yüzden pek uygun değil diye düşünüyorum bu öneriyi

ticket yardım bolumu pk videoları klan videoları karakter ve item resimleri

cc+ içerikli proğram derken bence hh kendi yapabilir paylaşım olarak bu sunulur hh olarakta sanmıyorum o risklerin olacağını
artık proğram kullanmayan player kalamdı banlar bile 2 güne düşmüş durumda

ticket yardım bolumu pk videoları klan videoları karakter ve item resimleri

cc+ içerikli proğram derken bence hh kendi yapabilir paylaşım olarak bu sunulur hh olarakta sanmıyorum o risklerin olacağını
artık proğram kullanmayan player kalamdı banlar bile 2 güne düşmüş durumda

ticket yardım başlığımız forumda bulunmakta (topic olarak) ingilizcesi olan NeCcko arkadaşımız elinden geldiğince yardım etmekte.. resim video ve geyikler bölümü şimdilik yeterli...

program paylasımı yani hile konusunda sadece programsız dosya paylaşımsız bugların paylasılması taraftarıyım çünkü siteden indirip kullanan baska sebepden olsa dahi hacklense sitemiz hakkında iyi düşüncelere sahip olcağını düşünmüyorum ki indirene ait bile olsa sorumluluk sitemize çamur atmaya kalkanlarda olacaktır bu paylasım yüzünden...

ayrıca ban sistemi 3 korner 1 penaltı sistemi gibi oldu oyunda 3 defa geçici ban yediğinden 3. sonunda sınırsız hesabın kapatılıyor

Geri