.oO Dar Kot SELÜLİT Yapıyor !! Oo.

Moku$La

M * S = Lowe
Reaction score
0
kadınların yüzde 85-90`ında görülen selülitin artmasında varisler, dar kıyafetler ve bacak bacak üstüne atmanın etkili olduğunu ortaya çıktı

UZMANLAR , kadınların yüzde 85-90`ında görülen selülitin artmasında varisler, dar kıyafetler ve bacak bacak üstüne atmanın etkili olduğunu bildirdi. ayrıca uzmanlar, selülitin genetik, metabolik ve damarsal gibi nedenlerle ortaya çıktığını vurguladı. Genetik nedenlerin yanı sıra doğum kontrol hapları, hamilelik, aşırı kilo ve yanlış beslenme, alkol tüketimi, stres, hareketsizlik ve ruhsal problemlerin de selülite yol açtığını ifade eden uzmanlar, bunlara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.​

yarindan itibaren etek giymeye basliyorum :eek: :saskin

siz yaglı seylerı yıyın paso oturun hareket etmeyın sonra dar seyLEr selulit yapıyo diyin olduu ;)

öle valla ... ne diim.. böle diyerek kızların dar kotlar giymesini engelleyemessin ben sewioRum giysinler :D we o selülit neyim yapmıyor bilakis vücudu topluyor halkı yanıltma mokusla ;)

aga dar giymeleri önmli deilde şöle uçuk saçık giydiler mi uyuz oluorm..
(aramızda kalsın) öle biri vardı çıkmaa başladık ve normal insan haline geldi..:hhdil yani gerekirse bütün kızlarla çıkarım yeter ki insanlık bu beladan kurtulsun..:durdurun

Böle garip garip pantolonlar falan.. (ekose mi deniodu o kare kare desenli olanlara?)
Benim istediim gibi pantlon giyecekh arkadaş.. =)

eheuehu :D

falla bende öLe giymeyi sefmiyorum :D

paLyonço pantoLonu gibi geLiyo :utan

ama boL giyersemde 8 tane cevi filan oLuyo :D

selülite çare biliorm ama boşwerin :):):):)
çok yorucu oluyo öle diyolar:)

free o kadar yorulmuyosun be dai ;=)

LaZiSH' Alıntı:
Böle garip garip pantolonlar falan.. (ekose mi deniodu o kare kare desenli olanlara?)
Benim istediim gibi pantlon giyecekh arkadaş.. =)

wayy lazish maçoluk da war biras :durdurun

Geri