Optimus
New member
- Reaction score
- 0
Merhaba ben Mehmet.Öncelikle şunu söylemeliyim kendimi çok fazla tanıtmamı beklemeyin:hhmencool:İnsanları genellikle severim.Beni öyle çok kolay bir şekilde kandıracağını düşünen yanılabilir;kandırabilirse onu takdir ederim.En sevmediğim insan tipleri asalak gibi yaşayarak başkalarını enayi yerine koyduğunu düşünen ya da bunu insanlarda uygulayıp çaba göstermeden yaşayan insanlar ve de kesinlikle karşısındakine saygısızlık yapıp onu küçük düşürmenin yollarını arayan insanlardır(Şaka maksatlı olsa dahi) vb.(Şimdilik bunlar;belki de daha fazladır).Bu tür insanlara yaşadığım sürece kolay kolay yüz vermem:hhmencool
ünyada aslında en zararlı canlı insandır;çünkü ne şekilde bir felakete yol açtıracağı hemen kestirilemez;aksiyle en yararlı canlı da insandır;çünkü bir çok güzelliği içinde barındırabilme ve bunları açığa çıkarabilme yeteneği insanlara verilen en güzel ayrıcalaktır(Ya da insan aklı en büyük nimettir) En sevdiğim insan tipi ise samimiyetini açıkça belli eden;nefreti varsa bunu açıkça gösteren kişidir.Hayatta en büyük amacım hiç kimseye muhtaç olmadan;özgür biri olarak yaşayabilmektir.Maneviyata maddiyattan daha çok önem veririm.İnsanların hakkımda söylediklerini çok fazla dikkate almam;çünkü kendimi en iyi ben bilirim.Hayatta en çok güvendiğim şeyler ise Önce Allahü Teala;daha sonra aynadaki silüetimdir;
)daha sonra güvenmeye değer insanlardır. Aktarabileceklerim bu kadar.Tüm bunlara ilaveten özel hayatıma karışma merakı içerisinde olan insana ağzının payını verecek kadar acımasızım.Kısaca her türlü ruh halini ekstremum durumlarda yaşayabilirim.Tüm kullanıcılara iyi forumlar dilerim. :smile: