Org. Başbuğ'un oğlu askerde

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
Org. Başbuğ'un oğlu askerde

'Ege Bölgesi'nde bir birlikte'​

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un oğlu Murat Başbuğ, 10 Aralık'tan beri 'kısa dönem er' olarak vatani görevini yapıyor.

ilkerbasbugikonikgenelkurmaybaskanibasbug.jpg

Yeni yıla silah altında girecek olan Murat Başbuğ, Mayıs 2010'da terhis olacak.

Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'nden mezun olan Murat Başbuğ, vatani hizmetini Ege Bölgesi'ndeki bir birlikte yapıyor.

Başbuğ'un görev yerini “güvenlik” nedeniyle açıklamıyoruz. Murat Başbuğ'un Genelkurmay Başkanı'nın oğlu olduğunu, beraber görev yaptığı arkadaşları bilmiyor. Başbuğ'un yaşadığı heyecanın bir benzerini yıllar önce dönemin Genelkurmay Başkanı Doğan Güreş yaşamıştı. Güreş'in oğlu Serdar Güreş vatani görevini İzmir Narlıdere'de tıpkı Murat Başbuğ gibi 'kısa dönem er' olarak yerine getirmişti.

Kaynak: Habertürk
Kaynak

bu örneklerin sayısız olması gerekirken neden acaba
topu topu 2 tane örnek verebiliyorlar ?

tbrkler.. aferin mehmetçiğimize.. çakı gibidir şimdi. işte böyle olacak, siyasilerinde askerinde bürokratında sanatçınında göz önünd eolduğu düşünülerek, kimseye kayırma ayaırma yapılmamalı. aferin başbuğa..

Tayyip'in Oğlunu Unutanlar Destekçisi Başbuğ'a Aferinliyor Oda Güzel :goz:

Başbuğmu Tayyibin destekçisi? anlamadım.. DARBE YAPMIYOR DİYE SİZ YAKINDA ÖVDÜĞÜNÜZ BAŞBUĞA VE TSK YA bile çamur atmaktan , hakaret etmekten sakınmazsınız. biliriz)))

bak bakalım mesajımda her kesime dokundurma yapmışımmı yapmammışımmı.. ? bana ne başbuğun oğlunun askerliğinden ama demişizki aferin helal olsun, diğerleri gibi gizli kapaklı iş çevirmeyin ,askerden kaçan olmayın anlamında...

ama siz GATA dan askerliğe çürük raporu alan YARSAVCILAR , ve o raporları veren GATA kuliicilere bile ses çıkartmamıştınız değilmi???

EVET bende öyle düşünmüştüm... hafıza-i beşer nisyan ile malüldür.... ama ben unutmam çok şükür....))) anlaşılmak zor ise OSMANLICA KAMUS tavsiye ederim...

Niyet art, bilgi noksan ve ufukları dar olanlardan daha nasıl bir yaklaşım beklersin..

tbrkler.. aferin mehmetçiğimize.. çakı gibidir şimdi. işte böyle olacak, siyasilerinde askerinde bürokratında sanatçınında göz önünd eolduğu düşünülerek, kimseye kayırma ayaırma yapılmamalı. aferin başbuğa..

hayret walla loopused nasıl olduda askeri karalayıcı bi yorum yapmadın sen şaşırdım bravo walla

hayret walla loopused nasıl olduda askeri karalayıcı bi yorum yapmadın sen şaşırdım bravo walla

valla birilerinin karartmaya çalıştığı o güzide kurumun üniformasını üstünü başını temizlemkten elimiz kararmış olabilir ama biz o şerefli rütbenin altına sinmiş karanlığı ve karalamayı temizlemeyi ve milletin gönlündeki o sarsılmaz yeri korumayı boynumuza borç biliyoıruz.. ÇÜNKÜ biz ordumuzu HALA PEYGAMBER OCAĞI DİYORUZ. birileri her ne kadar o peygambere hakaret etsede...

Geri