Orgazm olamadım paramı isterim

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Balıkesir'de 39 yaşındaki Şahin Demir, ilişkiye girdiği hayat kadınından memnun kalmayınca verdiği 50 TL'yi geri istedi

203714.jpg

Balıkesir'in Bandırma İlçesi’ndeki genelevde 50 TL karşılığı hayat kadını 68 yaşındaki H.G. ile birlikte olan 39 yaşındaki Şahin Demir, ‘orgazm olmadığını' öne sürerek verdiği parayı istedi.

Genelevdeki kadınlarla da kavga eden Demir, görevli polise de hakaret edince gözaltına alındı. Şahin Demir, Bandırma İlçesi'ndeki genelevde çalışan H.G. ile dün akşam ilişkiye girme karşılığı 50 TL'ye anlaştı.

Demir ilişkiye girdikten sonra ‘orgazm olmadığını' öne sürerek H.G.'ye peşin olarak verdiği parayı istedi. H.G. ile Şahin Demir arasında başlayan tartışmaya genelevdeki diğer kadınlar da karıştı. Çıkan arbedeye polis müdahale etti.

Bu sırada genelevde nöbetci olan polis memuru Halit Ak, kavgayı ayırmaya çalıştı. Polis memuruna da harekette bulunup vurmak isteyen Şahin Demir, geneleve çağrılan polis ekibi tarafından gözaltına alındı.

Polis memurunun da şikayetci olduğu Şahin Demir'in 0.68 promil alkollü olduğu tesbit edildi. Şahin Demir, hakkında genelevde tartıştığı kadınlara ‘Hakaret', kendisine engel olmak isteyen polis memuruna ‘hakaret ve darp' suçlarından soruşturma sürdürülüyor.

kaynak

68 yaşında be abicim yaa. elinle idare etsen 1000 kat daha iyi. kadın nene olmuş artık ne bekliyosun ki?

68 yaşındaki nine genelevdemi çalıyormuş hadi çalışıyor o nineyle ne demeye ilişkiye girmeye kalkışıyor bu adam tabiki orgazm olamaz o yaştaki kadından........:):):)

69 oLsaydı beLki faydası oLurdu

68 yasında nasıl orgazm olacankı sen kuş kalkmazki . hem orda memnun kalmazsanız paranız iade diye bı yazıda yok.....

yaw benim mekan evime 300 metre kaçırmışım olayları

beyler yaşa laf ediyosunuz ama o tercihin sebebi muhtemelen "anal" yapma isteğidir,onuda anca o yaştakiler yaptırır :D

Yaş 70 İş Bitmiş Aga Ne Gidion o Karıya :):)

adama bak ya

ona gitmen hata bi de zevk alamadım diye mevzu çıkarıo

iğrençlikte son nokta ...

Geri