Osmanli PadİŞahlarini En GÜzel YÖnlerİyle Okumaya Doyamayacaksiniz!!!!

tastychild

New member
Reaction score
0
Bu kitaplarda Osmanlı’nın “Fikir ve inanç sahasında mağlup etmediği bir düşmanla harp meydanına çıkmadığı “gerçeğinden yola çıkılarak her harp öncesi düşman karargahına gönderdikleri barış elçisi Müslüman alimlerle, düşman alimlerinin (Hıristiyan papazları vs.) münazaralarına da yer verilmiş, “Bizim davamız kuru bir cihangirlik davası değildir” diyen Osman Gazi ve torunlarının gerçek davası göz önüne serilmeye çalışılmıştır. Bu büyük sultanların birçoğu hakkında; Türkiye ve dünyada yazılmış bağımsız bir kitap yoktur. Bu sebepten bu çalışma bu sahadaki büyük bir boşluğu da dolduracağı gibi akademik çalışma yapanlara da rehberlik edecektir. Bu kadar önemli bir sahada mükemmeli yakalamanın çok zor olduğunun idraki içindeyiz, bu bakımdan okuyucularımızın tenkitlerine ihtiyacımız var. Böylece eksiklerimizi giderip bundan sonra nesilden nesle uzanan bir Türk klasiği meydana gelsin.Şu an piyasada tanesi 10 YTL’ den satılmakta olan bu kitaplarımıza % 50 ıskontolu kampanya düzenledik 5 YTL’ den takdim ediyoruz, çıkan ilk 20 kitap kargo ücreti yayınevimize ait olmak üzere yollanacak ve seri tamamlanıncaya kadar çıkacak olan kitaplara kampanyamıza katıldığınız için aynı fiyattan sahip olacaksınız. Bilgilerinize arz ederiz.

www.akademisyenyayinevi.com
Akademisyen Yayınevi

harıka bı konuda kıtap lınklerı veya kaynak verebılcekmısın?Konunun saglıgı acısından

sitemizi ziyaret edebilirsiniz, Osmanlı Padişahlarını herkes farklı yönleriyle biliyor bu kitaplar ehli sünnet alimlerinin nakil yoluyla bugünümüze gelmiştir.

rica ederim. Osmanlı Padişahları ile ilgileniyormusunuz?

evet hemde cok ılgılenırım,aşırı dıyebılırız

Aşırımı:) bu derecede ilgilenen birisini ilk defa görüyorum diyebilirim ama çok güzel.Eğer sakıncası yoksa benm mail adresim yukarda linkte kayıtlı eklerseniz tanışmış fırsatı buluruz.

kurallar gereği site ismini ve mail adresini silmek zorundayım. ilgilenen arastırıp kitabevinize ulasabilir. anlayısla karsılayacagınızı umuyorum. tesekkurler

Reklam Olabİlİr Ama Tavsİye Edİyorum Ben Sadece. Sen Osmanli DÜŞmanimisin?yada Kİtap Okumayi Sevmİyorsun?

Geri