Otomatik Resim Boyutlandırma 'Image Resizer'

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
3.6.x versiyonunda otomatik resim boyutlandirma eklentisi mevcuttu ayni yapimci 3.7.x icin yine bir otomatik resim boyutlandirma yayinladi bizde sizlerle paylasmak istedik.

WallpapersManiannmru_vol52-008.jpg

Eklentinin kurulumu oldukca basit.

upload klasorunun icindeki clientscript dosyasini ftp den yerine atiniz. Sonra xml dosyasini urun yoneticisinden yukleyiniz.

ingilizce anlatimi.

Installation

1. Extract the files, and upload to the correct directory:
/|_ /clientscript/ |_ image_resizer.js
2. Upload the single js file keeping the same structure -- as seen above.
3. Import product-imageresizer.xml as a PRODUCT using the product manager in your vB admin control panel.
4. Edit HelpCenter settings by going to: AdminCP --> vBulletin Options --> Image Resizer Options

Ekli dosyalar

• Image Resizer.zip
    12.7 KB · Görüntüleme: 124
tam aradıgım sey hay Allah senden razı olsun falcon kardeş:)

Sağolasın balkon taygır kardeşim... Arada bi llazım oluyor...

XML Hata: No error Satır 0

böle bi sorun çıkıyor nasıl düzeltebilirim.

Eklentiyi sil tekrar dene. vb sürümünü kontorol et gene olmuyorsa hostunda kopmalar oluyordur hatlarda problem wardır başka bi zaman bir daha dene.

kanka şunu türkçe anlatsan ölürsün dimi

edit: benim gibi fazla bilgisi olmayanlara ben türkçe anlatayım =)

FTP programınızı açın...

ncode_imageresizer.js isimli dosyayı public_html klasörünün içinde ki clientscript klasörüne atın.

daha sonra admincp'den Plugin & Ürünler sekmesine tıklayın ve Ürün Yöneticisi'ni açın.

[Ürün Ekle/Yükle] sekmesine tıklayın ve XML dosyasını import edin yani yükleyin...

lan bende webmaster olcam çıkıcam be =)

DİKKAT:

XML dosyasını;

* Plug-in ekle
* Plug-in yükle / indir bölümlerinden import etmeye çalışmayın hata verir... ben Ürün Yöneticisi'nden sorunsuz tek seferde import ettim ve forumuma baktım. çalışıyor...

şahin bu harika bişey tam aradığım ve bu konuda nerdeyse forumda konu açmak üzere olduğum bişey:durdurun

ama boyutlandırmayı nerden yaacağımızı söylermisin yani 1024*768 nerden yapcaz ölçüleri ?

paylaşım için çok teşekkürler

orjinal boyutları iyidir hiç oynama bozarsın zatın resmin büyüklüğüne göre otomatik küçültüyor.

birader eyvallah ya süper işime yaradı..

Geri