ourduğunuz yerden günde 27 dolar kazanın

tolgahan11

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar oturduğunuz yerde günde 8-10 clikc yaparak yani reklam sayfasına tıklıyarak 27 dolar kazanmak istermisiniz verdiğim linke tıklayın üye olun ve reklam linklerine tıklayın 27 dolar hesabınızda kazandığınız parayı kullanabilmeniz için 75 dolara kazanmanız gerekiyor en az ve birde www.paypal.com a üye olup hesap açmanız gereliyor tamamiye sanal kredi kartı falan yok tamamiyele sanal ama para gerçek ben rapidshare üyeliği almak için kullanıyorum bol kazançlar link aşağıda awsurweys

A.W.Surveys The New Survey Experience

Arkadaşım olayı bi açıklasan...Ateş almaya gelmiş gibi bi açıklama koymuş gitmişsin nasıl üye olucaz nasıl para kazanmaya başlıcaz falan hiçbişey yok.İnsanları bilgilendirirsen yaptığın iş daha çok iyiliğe geçer.

Bu site para vermiyor kac senedir kanıyor millet Bizzat kendim denedim

Paid To Click sitelerinden biridir zannedersem,uğraşdiğiniza değmez.kimse babasinin hayrina para dağıtmaz hele hele yabancilari düşünün parlari nekadar değerlidir olaya bu mantıkdan bakın detayini açıklamama gerek yok...

boşuna uğraşmayın para filan gönderdikleri yok..palavra..tolgahan 100 ref linki koymuş ..boş işler bunlar....

Geri