Oylar Türkiyemize....

Prosecuter

New member
Reaction score
0
ArkadaşlarEn güzel ülke adlı bir anket var ve biz bu ankette şu an 5. durumdayız.Neden 1. lik varken 5. olalım lütfen hep beraber oy verelim ve Ülkemizi zirveye taşıyalım. Şimdiden teşekkürler.(umarım daha ilk mesajım die yanlış anlaşılmam) Arkadaşlar birde bu linki tüm arkadaşlarımıza ulaştıralım gerekirse büyük forumlardada konu açarak bu linki yayalım.daha 100.000 oy gerekiyor.

buyrun http://www.thevotenation.com

arkadasımm tskk ah bıdee konuyu dogru yere acsan guzel olcaktı ama neysee .......

arkadaşlar mağdur görün.Özür dilerim.Tepi topu 3 kişimiyiz koskoca hackhelde arkadaşlar bu linkin çok kişiye ulaşması lazım.Türkiyemiz için herşey.Hepinize teşekkür ederim.İyi forumlar...

Prosecuter' Alıntı:
arkadaşlar mağdur görün.Özür dilerim.Tepi topu 3 kişimiyiz koskoca hackhelde arkadaşlar bu linkin çok kişiye ulaşması lazım.Türkiyemiz için herşey.Hepinize teşekkür ederim.İyi forumlar...

o zaman konuyu öne alalım inşallah banlanmam :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Arkadaşlar her girişte oy kullanılabiliyormuş sanırsam.Arada bir girip çıkarsanız çok minnete geçer.Bi el atında 1. olalım artıkk.

Hadi byleer güzel ülkemizi hakettiği yerlere ulaştıralımm 1. olalımm.3. oldukk hadi

Evet arkadaşlar lütfen bu linki tüm herkese ulaştıralım msn den yayalım 5. ydik 3. olduk neden 1 olmayalım haydi hep beraber. LÜTFEN

güzel paylaşım kardeş oyumu kullandım şimdi msnden arkadaşlara dağıtıyorum.bari burda birinci olalım yaw.ellerine saglık

bizde kullandık hadi hayırlısı .)

Bu haberi gündemde tutmamız lazım şu anda 3. sıradayız...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginizden dolayı.Hadi devam devam....

bende oy werdim paylaşım için saol

Geri