Oyun Bölümü Görev Başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

free!

artık yok...
Reaction score
0
Selamlar..
Forumumuzda oyun paylaşımı artmaya başladı, ancak yeni üye olup paylaşma arzusuyla tutuşan arkadaşlar yanlışlar yapabiliyorlar.
Epeski üyelerden biri olarak :D forum kurallarını Oyun bölümündede aktif birşekilde uygulamak, gerek oyun isteklerinde gerekse verilen yanlış, ölü linkler ve flood tarzı mesajların hakkından gelmek üzere Oyun bölümünde Genel olarak görev yapmak istiyorum.
Sanırım Genel ve Dağıtım olarak Blacksymbian var, ancak son zamanlarda o bölümde yaşanan aktiflikten dolayı yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüm.
Oyun bölümünde Moderatörlük görevine talibim, alt bölüm belirtmek istemedim, çünkü büyük bir bölümüyle uzun süredir yakından ilgiliyim ve ne olursa olsun olacağım.
Halen devam etmekte olan çalışmalarımla göreve hazır olduğumu belirtmek isterim
Moderatörlük olarak uygun görmeyenler, görenler ve Asistan ol bakalım diyen arkadaşlar nedenlerle belirtirlerse, sonraki çalışmalarım o doğrultuda olur.
saygılarımla...

+1...............................

haklısın +1 senide aramızda görmekten sefincem ..

+1 başka ne denile bilirki :) seni aramızda görmek isterim

+1 destek var benden de

sayın dostum freemitnick'e gönülden katılıom =)

oyun bölüm için yaptığı moderatörlük başvurusunun kabul edilmesi gerekmektedir...

açıkça görülüyor ki son 1-2 haftadır,tam performansla oyun bölümüne büyük bi

katkısı olmuştur...ayrıca yaptığı paylaşımlarda kesinlikle ölü link'e rastlamadım

bence bu da ona bir + olmalı...

benden free'ye kocaman bi +1

Öncelıkle asıstan mod olmadan mod olabılmek dıye bişey olacagını sanmıyorum.
Cunku dıger asıstan modlara haksızlık olacakdır.

Düşünceme gelince olaylarda tarafsız olmaya calısmalısın
arkadaşlarını değil haklıyı haksızı ayırmalısın.
O bölüme ihtiyaç var ve en kuvvetlı adayda son gunlerdekı paylasımlarına bakarak sensın
+1 diyelım ;)

bende +1 veriyorum

free hakkında hayırlısı. + dielm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri