oyun dağıtımları bölümünde asistan mod adayıyım

Ð@®k ℓîøñ™

New member
Reaction score
0
arkadaşlar düşündüm taşındım ve oyun dağıtımları bölümünde asistan mod adayı olmaya karar verdim.bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.:hhman:

Dostum Sanirim Sana Olumlu Cvp Veren Olmayacak Neden Mi Daha çok Yenisin Ve Paylaşimlarinlakendini Ispat Etmelisin!...

mesaj sayın= 137
teşekür sayın=17
32 mesajına 84 kese tş edilmiş...

malesef dostum sende kanıtlamalısın kendini...

.....-1.....

çok erken be kardeş ... mod olmak için sadece paylaşım gerekmez . güven vermek ve zaman gerekir

az önce actıgın konulara baktım gayet güsel ama biraz daha zaman gerekli diye düşünüyorum.....
eğer bu hızda gidersen ileride neden olmasın ama şimdilik .....
-1

Calısmaların gusel arkadaSım ama bıraz erken ılerde neden olmasın.Sımdılıq -1..

Paylasımlarının devamını dılerım

çalışmalırın güzel ama biraz erken arkadaşım -1

ilerleyen zamanlarda kendini ispatlarsan bu ıs olur ispatlayacagından eminim ama konu ve tesekkur sayını yukseltirsen ii olur.
:eek:

çalışman lazım gibi geliyo ama ilerde neden olmasın

Ben -1 Diyorum Cunku Bende Sarkı Sozleri Bolumune ''A.Mod'' Adaylıgı iStemiştim...Arkadaşlar da - ler vermişerdi fakat hevesim kırılmadı...Ama Baktım Ora ile fazla kişi ilgilenmiyor..eskiden de takip ettigim ''Oyun Dağıtım '' Bolumu iLe ilgileneyim Dedim..Ve Bana Kalırsa Paylasımlarım Cok Yetersiz...Verilmiş Konuları Hep Vermişsin...Bunu Sana Oradada Soyledim....

Ama iLLa Orası Diyorsan Biraz ilerlemelisin....

Sanırım Blacksymbian Abinin Sorunları var iLgilenemiyor..Son ZAmanalarda verilmiş oyunlar için biLe bazı Arkadaslar Baslık acıyorlar...Bana Gore Oraya Bir Mod Lazım...Ve oLacaksa Bu Kişi ''freemitnick'' oLmalıdır Diye Dusunuyorum...

Saygılarla...

Uzgunum ama benden simdilik -1...

Geri