oyun genel...........................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür Sayısı: 44
39 Mesajına 83 Kere Teşekkür Edildi

Göründüü üzre henüz çok erken..

daha baya bi erken..
çalışırsan neden olmasın..

peki ya biraz teşekkür sayımı vede mesaj sayımı arttırsam da üyelik zamanım mod işini engeller mi???...

Bide Mod Adayı Hadi Asistan Mod Adayı Olsa Çook Az Anlicas Ama :)

iLk Önce A.m0d Sonra Mod :cool:

:D

paylaşımlarına bağlı dostum sen ii paylasım yapmaya devam et
o zaman daha yakın olursun mod luga

her zaman paylaşımlarıma devam edicem dostum mod olsam da olmasam da ama şansımı denemek istedim...

asistan mod için belkı ama mod daha asar kardes paylasım ve uyelıge bakınca zor bıraz ama umutla dewam etmek lazım dimi?

PEKİ OZAMAN DEĞİŞTİRİYORUM:
>>>OYUN DAĞITIMLARI VEYA OYUN GENELE ASİSTAN MOD ADAYIYIM TABİ SİZ İSTERSENİZ...

Gerenk Yonk

üzülme ama senın kendini ispatlaman lazım.Calıştıktan sonra neden olmasınki sonucta burda bir cok arkadas oylarla mod oldular.Ama calısaarak :=) senin icin cok erken

kenan$$$' Alıntı:
peki ya biraz teşekkür sayımı vede mesaj sayımı arttırsam da üyelik zamanım mod işini engeller mi???...

hiç supen olmasın zaten paylasımlarına gore tesekkur edilıyor suan icin erken oldugunu dusunuyorum paylasımlarını arttırdıktan sonra ileride neden olmasın..

tamam sizin dediğiniz gibi olsun biraz daha çalışırım bu işin zor olduğunu biliyorum lakin ben zor işlere bayılırım ama biraz sabretmem gerek sizinde dediğiniz gibi...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::saygılarımla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Biraz Daha O Bölümde Aktif Olursan, İhtiyaç Olduğunda Başvurunu Yaparsan Neden Olmasın. Ama Şimdilik -1

şunu söyleyeyim kenan oyun dağıtımları bölümünde en iyi ve en çok paylaşımı yapan üyedir...özellikle gta san moder mod....................

En Son Yorum Yapan Üye Kim Acaba:) Daha Çok Erken Kardeş Bunun Sende Farkındasın Şimdilik -1903

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri