oyuna girdi girmedi açık veya kapalı konuları buraya yazın kimse özel başlık açmasın

mObİdİk

New member
Reaction score
0
oyun kapalı veya açık giremiyorum yardım başlıkları buraya şimdi saat 17:45 ve oyun kapalı

saat 17.52 acık arkadaslar gırebılırsınız ama sureklı dc werıo

Artık Knight Online Oyununa İp Adresiniz İle Gireceksiniz Arkadaşlar Mesela Benim İp Numaram:195.458.1.1 Diyelim Bunu Gelceksiniz Orada Readmesa Var bunu Oraya Yazdıgımız Anda Oyun Kendiliginden Açılacaktır Çünkü Abinin Biride Bana Öyle Dedi Yaptım Ve Hala Oyundayım Size İyi Çalışmalar Ben Oyuna Dönüyorum Kendinize İyi Bakın :victory

arkadaslar ben suan giremiorum acaba siz giriosanız girdiginiz ip adresini verirmisiniz??

abi nereye yazcaz ıp numarsını

oyuna giriyo saat 18:52 d2

>>Dns Temizleyin ( başlat-çalısdır-cmd-ipconfig /flushdns )

>>oyna gir (1cı denemede olmazsa bıkackere daha gır %100 oluyo)
dahada olmuyo dıyenler : modemını ve bılgısayarını kapatıp acsınlar.bu yolu öyle denesınler

2ci yol :

oyna gırın x-trap takılınca Ctrl+Alt+Delete yapın işlemlere gırın knightonlıne.exe yı işelmı
sonlandırın
Dns Temızleyın
Tekrar oyna gırmeyı deneyın

saat 19:25 dc.....

saat 23.00 hala oyuna giremiyorum start geliyor ama xtrap yuklenmiyor Code Fıeld hatası veriyor

saat 17:05 ve oyuna girmio yni start yok.......

dereköy' Alıntı:
:durdurun yeni konu açmak paraylamııı
parayla degil dostum ama herkes kendi başına ay girmiyor, yeter, neden ya, bıktım ,ahah açıldı, yaşasın girdim, geremeyenler bunu yapsın, falan , fistan fişmekan gibi konu açarsa sitedeki yogunlugu düşün o yüzden forum temizligi için bak ne güzel not bırakmak istiyorsan saat ?:? deyip açarsın

cuma : saat 20:28 oyun kapalı

Geri