Oyuna Girince - Bir Süre Sonra Pc Kapanıyor, Restart Atıyor, Dc Veriyorsa Çözüm!!!

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Arkadaşlar Başlamadan Önce Diğer Konumda Çözüm Bulamayanlar İçin Bu Konuyu Açtığımı Belirtmek İsterim...

Çok Önemli Bilgi: Counter Strike Oynayan Arkadaşlar Lütfen sXe Injected Programı Açıkken Knight Online Launcher'i Çalıştırmayın. Pc'niz X-trap yüklediği anda restart atar.
sXeInjected.jpg
sXeInjected_1.jpg

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=251868 linkte bulunanları (vista ile ilgili eklentileri kaldırdığınız halde) yaptığınız halde hala Pc'niz restart atıyorsa yada kapanıyorsa aşağıda söylediğim yöntemi uygulayın ve kesin çözüme ulaşın. Bi daha Knight online'ye girince restart atmasın hatta ve hatta dc pc'nizden kaynaklanan dc'ler olmayacağını söylesem bana inanır mısınız?

Restart atmasını engellemek için bunu uygulayın, çalışıyor. Dc için daha kanıtlayamadım ama bir çok denemem sonucunda dc vermediğini gördüm!!!

Bu konuyu nette başka yerde aramayın, başka yerde yok. Konuda sadece 2. resimda ki bi kaç satır başka biyerden alıntıdır. Oda size worm, virüs ve trojeni anlatmak amacı ile yaptığım alıntıdır...

Başlayalım...

res_calisma_1.jpg

res_calisma_2.jpg

res_calisma_3.jpg

res_calisma_4.jpg

res_calisma_5.jpg

res_calisma_6.jpg

res_calisma_7.jpg

res_calisma_8.jpg

res_calisma_9.jpg

res_calisma_10.jpg

Lütfen Knight Online'de Hile Programı Kullanmayalım, Oyunda Birbirimize Argo Kelimeler Serfetmeyelim. Bunun Safece Bir Oyun Olduğunu Unutmayalım. Charı 80 lvl Yapıp Full Giydirip Mezara Görtürmeyeceğiz. Herşeyin Sonu Vardır... Önemli Olan Zevk Almak - Zevk Vermek...

İşte Emek Bu (=

Hady Sömürün BakaLım SömürebiLiosanız (=

Powered By rewo (=

gece kusu revo =)
dostum büyük emek vermissin :clap :clap :clap ellerine emegine saglik

DeeRPaRtY' Alıntı:
İşte Emek Bu (=

Hady Sömürün BakaLım SömürebiLiosanız (=

Powered By rewo (=

eywallah dai sana gelemedik gene! söz gelcem ama!

valla bu konu nette her forumda soruluyor ama kesin çözüm bulan yok! sömürsünler de göreyim =)

1001Design' Alıntı:
gece kusu revo =)
dostum büyük emek vermissin :clap :clap :clap ellerine emegine saglik

bana gece kuşu diyene bak =)

Buqün 3 Arkadaş qeLdi.. Ama Müzikten Rahatsız oLduLar FasLa KaLamadıLar (=

rewo Her Zaman BekLerim (=

Neise Konuyu DaıtmayaLım :melek

harikasın kanka benimn pc windowsu otomatik olarak kapatıyodu reset atmıyodu bildigimiz komutla kapatıyodu yaw carı pazara bırakamıyodum hasat sıfırdı be eyvallah bu arada revo kardes bisi sorcam laf aramızda avatardaki kız kadar güselmisin? :)

ya benim %99 olunca oyundan atıyo yada oyuna gırer gırmez dc ne yapmam lazım revo kardes

Valla kardes eline saglık 2 gündür aynı sorun bende de var ama KO açıkken BSPLAYER ı açarsam eger KO hata veriyor "mailto --ok " diye sonra restart.dedigini yaptım ve ko ile beraber bs player ı acıp denıycem bakalım nolcak :d saol emegin için.

kardeş ben bunu denedim ama yine kapanıyor ve restart atmazsan geri gelmiyor yardım plssss?

senin 2. yöntemin hoşuma gitti harfiyen uyguladım yalnız işe yaramadı...
oyunu yeniden kurmak bilgisayarıma format atmak dışındaki herşeyi denedim
elimde oyunun kurulmuş dvd si var ve başka bilgisayarlarda denedim çalışıyor.
başka bilgisayarlarda çalışan oyun neden benim makinelerimde de çalışmıyor iki bilgisayarım var evimde ve ikisinde de çalışmıyor.

oyunu açıyorum reset atıyor..nod32 yi sildim msnimi sildim...xtrap ve .....dll dosyasını silin yazıyordu forumlarda yaptım olmadı... daha ne yapim yardım pls.

bende degıl ama benım yegen hastası bu knıgt mıdır nedır delı olduydu pc kapanıyo diye ona gostereyim :)

eyvallah cok tesekkurler emek için

not : şimdi baktım topic baya eskıymıs olsun teskkurun zamanı olmaz eyvallah tekrar

bende degıl ama benım yegen hastası bu knıgt mıdır nedır delı olduydu pc kapanıyo diye ona gostereyim :)

eyvallah cok tesekkurler emek için

not : şimdi baktım topic baya eskıymıs olsun teskkurun zamanı olmaz eyvallah tekrar

topic eski olabilir, sen bas butona :durdurun

emeğine sağlık yav..
arşivlik paylaşım..
peki bu çözüm sadece çevrimiçi kullanılan yazılımlardan ortaya çıkan sorunlar için midir sadece??
knight online denen oyunun yanında geçmedim o yüzden de x-trap vs.vs diye bahsettiğin şeylerin tam olarak ne anlama geldiklerini pek anlayamadım..

çevrimiçi durumlardadır diye biliyorum.

x-trap k2 isimli firmanın knight online oyunu için çıkarmış olduğu bir hile engelleme yazılımıdır ve bilgisayarımız oyun sunucusuna bağlandığı anda x-trap bilgisayarımızda hızlı ve geniş bir tarama yapar. tarama sebebi oyun için bir hile kullanıp kullanmadığımızdır.

k2 x-trap üzerinden pc'mize izinsiz bağlanmak istediği için pc anında bunu uzaktan yordam çağrısı yani uzaktan izinsiz giriş olarak algılar ve kendini & sistemi korumak için restart atarak bağlantı ve x-trap programını devre dışı bırakır.

not: x-trap aslında zararsız bir worm yazılımıdır. bi nevi k2 iyi niyetle bilgisayarımıza şöyle bir girer, içeride hile eklentisi var mı diye bakar ve çıkar... ama gelde bunu bilgisayara anlat :)

mesela x-trap'e örnek olarak Counter Strike hile engelleme programı olan sXe Injector örneğini verebiliriz. ama aralarında ki fark sXe sistemi tarar ve hile dosyasına raslarsa kendini kapar. ama x-trap sistemi tarar ve bilgileri k2'nin sunucusuna inanılmaz bir hızda geri aktarır.

Geri