rakipsiz51
New member
arkadaşlar benim başlıktanda anlaşılacağı gibi şu : benim pc diğer pclerde kurulan oyunları görmüyor ama ben kurduğum zaman onlar benim pcdeki multiplayerdan kurduğum oyunlara girebiliolar anlamadığım olaysa benim pcde dahil hepside birbiriyle sorunsuz dosya tranferi yapabiliyoruz sadece oyunlarda benim pcden onların kurduğu oyunları görememem. internet cafe gibi çalışma grubu , her pcye farklı ip ve sabit dns vermiştik sorunsuz paylaşıyorduk ama ben format attıktan sonra sadece dosya laışverişi yapabiliorum onlarla oyunlarına giremiyorum
internettte biraz araştırdım ama net bişey bulamadım yerel ağ özelliklerinden iletişim kuralı istemci cart curt onlarıda hallettim ama düzelmedi :s:saskin
ek bilgi : diğer pclerin hepsi aynı özellikte intel, bendeki amd [belki faydası olur bilenler için
yardım edebilecek biri varsa o da hackhell'dan olur die size sığındım şimdiden saolun kolay gelsin
internettte biraz araştırdım ama net bişey bulamadım yerel ağ özelliklerinden iletişim kuralı istemci cart curt onlarıda hallettim ama düzelmedi :s:saskin
ek bilgi : diğer pclerin hepsi aynı özellikte intel, bendeki amd [belki faydası olur bilenler için
yardım edebilecek biri varsa o da hackhell'dan olur die size sığındım şimdiden saolun kolay gelsin