paduk kimdir... Tanıyalım...2

bu sefer güzel olmuş diyenler....

• Kullanılan toplam oy
    46

paduk

"Chastise"
Reaction score
0
ilk açtığım topic çok vasat idi.... bilmediğim şeyler oldu... internette sorun çıktı derken kilitlenmiş vesaire başına bir sürü şey gelmiş yazılarımın.... merak eden yazan arkdaşlarım için tekerrür edicem =) fotoğraflar ile başlıyorum.... madness e de rezil olduk ama anlayışlıdır diye tahmin ediyorum.... =)

209j1x5.jpg

barışa rock a gitmiştim vaktinde... 1 2 3 sene öncenin paduk u

1220rxt.jpg

arada böyle moda ya gidip terbiyesizlik yaptığım oluyor..... o_O

90atko.jpg

arada böyle güzel fotoğraflar çekmeyi seviyorum... paylaşayım istedim... =)
fotoğraftaki 7 farkı bulunuz gibi olmuş kedicik uyuyor ahahh...

2qn4fv6.jpg

askerde bile mizah anlayışım böyleydi.... beni tanımak için önemli fotoğraflardan biri o_O

rvm33r.jpg

t-sirt lerim değerlidir... her yer de satılmaz lar =)

15zflhu.jpg

alemde yapar paduk ...... kariyer de.... o_O fazlası öldürür... keyf adına yapılan şeyleri abartmamak gerek.... allah daş etsin örnek olacan bide hale bak *.*

xms7td.jpg

en son burada fotoğrafım alındı... bir daha vakitim olmadı bu tür şeylere =) bi kaç kilo aldım birde o sakallar yok =) silüyet aynı =)

alın size paduk.... bunları yazan çizen karalayan adamın resimleri.... o_O

merak ile bakanların içinden geçenleri bilmekteyim *tipe bak bumu yazıyo lan bunları
*bak bak tipine zcm kim lan bu
*lan bu da adammı öhöyşh...
*vesaire o_O

bu arada en sevdiğim tatlı künefedir.... bana gıcık olan biri künefeye çağırsın onu yedikten sonra dövsün O.O

359adj9.jpg

23tmit.jpg

wwgghx.jpg

10d63x0.jpg

bkz.sorular cevaplanır....

bkz. devamı gelecek...coming soon....

devamının gelmesi bi ihtimal artık o_O geyik e bak geyikmiyim l..n ben o_O topic'in BİZON bölümüne taşınmasını talep etmekteyim o_O

süper olmuşşş:durdurun:durdurun
askerlik fotosuna bayıldım:clap:clap
ya sen ne zaman yaptın askerliği helal sana:melek

Herkesten çok ben merak ediyordum. Nihayet görmüş oldum Paduk kardeşimi. Teşekkürler..

bkz: Fazla merak iyi değildir..

GüzeL OLmuş paduk :hhmanD Teşekkürler

süper olmuşşş:durdurun:durdurun
askerlik fotosuna bayıldım:clap:clap
ya sen ne zaman yaptın askerliği helal sana:melek

6 ay oldu geleli =) detaylı bilgiyi pm de istersen yazabilirim =) 15 ay koşturdum gittim geldim işte sessizce =) teşekkür ederim o_O

Nerden yaptin askerLigini Torunumun torunu :hhmanD

Herkesten çok ben merak ediyordum. Nihayet görmüş oldum Paduk kardeşimi. Teşekkürler..

bkz: Fazla merak iyi değildir..

herşeyin birazı iyidir kanaatindeyim... =) dün bi aksilik oldu yapamadım... yarım kalsın istemedim şimdi yabtım..... rica ederim ...

GüzeL OLmuş paduk :hhmanD Teşekkürler

çocuklar ellerinden öper....

bu gönlün kadar temiz beyaz saydayı bana ayırdığın içüüünnn... karalıyorum ama kusura kalma...

selametle....

bkz. rica eder padük.

NoLucakki ßen meseLa Van'In engin Ve çetin DaGLaRINDa Van /Gürpinar /GüzeLSu JanDaRMa KarakoL KomutaNLIGINDayDım.. Van'a 3 ßucuk saatti hakkariye 10 dakka :hhmanD AcemiLikte ise Manisa / KIRKAGaÇ

Heyt ße Ne KomanDoydum :durdurun

inanmıyorum ya gelen pm ler pek bi ilginç.... ahah....

fotoğrafları gören pek bi inanmazmış gibi bişe oluyo.... insan olmadığımı düşünen olursa kesicem kendimi ahaha....

ilgili kişilere teşekkür ederim.... sağolun.... pm kutusuda sinyal veriyo maşallak... silmek istemiyorum ama o_O

bkz. tahmin etmediğim şeyler olmakta...

NoLucakki ßen meseLa Van'In engin Ve çetin DaGLaRINDa Van /Gürpinar /GüzeLSu JanDaRMa KarakoL KomutaNLIGINDayDım.. Van'a 3 ßucuk saatti hakkariye 10 dakka :hhmanD AcemiLikte ise Manisa / KIRKAGaÇ

Heyt ße Ne KomanDoydum :durdurun

1.komando tugayı 11.komando bölüğünde görev yaptım... =) 7 ay Kuzey Irak geri kalan 8 ay da hakkari şırnak siirt dağlarında operasyonlara arama taramalara emniyet tepelerinde görev aldım 87/1 gittim... =)

bkz. piyade komando çavuş Paduk emret üst devrem. o_O

askerliğide on numara yapmışsın valla.teşekkür ederiz paduk

zuzu =) iyi insan... =) arada göreyim seni isterim =) virtue vision da bi gittiler göremiyorum pek o_O arada msn de görüyorum onlarda dalmış oluyo bişelere ahaha... oyun oynuyolar =P

SAHRANİL = =) valla pek paylaşmam böyle şeyleri anılarımı bile kendime saklıyorum anlatmışlığım yok =) yaşayan bilir.... dinleyen pek bi tepki vermez "aaaa uuu ıımmmm" dan başka... o da benim işime yaramaz ahha....

Geri