mercedesbenz
New member
- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşlar , eğer yüksek hitli bir websiteniz varsa (PR4 ve üstü) belli şartlarda anlaşarak sponsor hosting olabiliriz...
Hosting Linux olarak verilecektir
150 GB Alan (Yanlış okumadınız YÜZ ELLİ Gb )
2 TB Bandwidth (2,000 Gb - İKİBİN)
sınırsız MySQL -
sınırsız Mail
v.b
Şartlarımız basit...
PageRank Min. 4 olmalı
Önceliği İngilizce sitelere vereceğiz... Türkiye dışından trafik daha çok tercih ediliyor ...
Kesinlikle içeriği temiz olmalı (Warez - MP3 - Hack - Crack v.b. olmamalı ; prog v.b download sitesi olmamalı )
Yasal adult olmak kaydıyla serbesttir ...
Forum - Blog - Photo Hosting - Video Hosting v.b siteler serbesttir
Karşılığında 420x60 banner ve Sponsored by XXXXXXXX.com ibaresini istiyoruz (Sponsorun adını ve linkini bazen değiştirmenizi isteyebiliriz)...
Bu kadar basit....Bu teklif 4 veya 5 site ile sınırlıdır , elinizi çabuk tutun derim ben ...
Böyle bir siteniz varsa ve Hosting Ücreti cebinize kalsın istiyorsanız , buyurun fırsat ; sponsorluk minimum 365 gün için anlaşılacaktır , iki taraf da birbirinden memnun kalırsa senelerce sürecek bir ortaklığın başlangıcı olur...
PM atarak bana ulaşabilirsiniz... Mail adresi veremiyoruz biliyorsunuz....
Hosting Linux olarak verilecektir
150 GB Alan (Yanlış okumadınız YÜZ ELLİ Gb )
2 TB Bandwidth (2,000 Gb - İKİBİN)
sınırsız MySQL -
sınırsız Mail
v.b
Şartlarımız basit...
PageRank Min. 4 olmalı
Önceliği İngilizce sitelere vereceğiz... Türkiye dışından trafik daha çok tercih ediliyor ...
Kesinlikle içeriği temiz olmalı (Warez - MP3 - Hack - Crack v.b. olmamalı ; prog v.b download sitesi olmamalı )
Yasal adult olmak kaydıyla serbesttir ...
Forum - Blog - Photo Hosting - Video Hosting v.b siteler serbesttir
Karşılığında 420x60 banner ve Sponsored by XXXXXXXX.com ibaresini istiyoruz (Sponsorun adını ve linkini bazen değiştirmenizi isteyebiliriz)...
Bu kadar basit....Bu teklif 4 veya 5 site ile sınırlıdır , elinizi çabuk tutun derim ben ...
Böyle bir siteniz varsa ve Hosting Ücreti cebinize kalsın istiyorsanız , buyurun fırsat ; sponsorluk minimum 365 gün için anlaşılacaktır , iki taraf da birbirinden memnun kalırsa senelerce sürecek bir ortaklığın başlangıcı olur...
PM atarak bana ulaşabilirsiniz... Mail adresi veremiyoruz biliyorsunuz....