Pakette Kalan son Sigara

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Bir tiryakinin başına gelebilecek en vahim durumdur. Genellikle bakkalın marketin süpermarketin kapalı kaldığı zmana denk gelir :)

Valla Biraz Önce Sigara İçmeye Dışarı Çıkdım Kapının ÖnünDe Birisi İstedi Çıkardım Verdim Son Dalımı :lol:
BenDe Gittim Hemen Yenisini Aldım Süper Market AçıkDı AllahDan He He :durdurun

Of of dünyanın sonu,cinayet sebebi Saatin önemi yok hemen çıkarım dışarı açık bir yer var mı bakarım Bak strese soktun beni yakacam bi tane :sigara:

Tiryakinin son sigarası alınmaz diye bi atasözü var ama bana bi anlam ifade etmiyo.

gece vakti bitmişse sabahı zor eder

Nasıl bir duygu oldugunu bilmıyorum çunku o an yada o gün başka sigara içmiyecek olsamda mutlaka paket bıtmeden ötekını alırım..o orda dursunda ıstersem 1 hafta ıcmıyeyım önemlı degıl

Ata kızı tedbir güzel şeydir bende kullandığım zamanlar önceden alırdım sigaramı hatta evde yedek bulundururdum ama illahi tedbirsiz yakalandığımda ya gecenin bi yarısı olurdu yada yakınlarda market olmadığı zamanlar olurdu : ))

Gercekten sıgarasız kaldıgın zamanlar en olmadık anlar oluyor dedıgın gıbı o yüzden tedbirli olmak en ıyısı :)
Yorumundan anladıgım kadarıyla bırakmıssın sıgarayı tebrık ederım :smile:

paketin içinde ezilip kırıldığı taktirde tiryakide onunla birlikte ezzilip kırılmış gibi tepki verir

Geri