Parça alacağım ne tavsiye edersiniz?

semi_h

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.Anakartım GIGABYTE - 8S651M desteklediği donanımlar

Ram: DDR 333 / 266 / 200 bu karşılık ben 1GB 266 MHZ ram almayı düşünüyorum.

ekran kartı: hakkında bilgim yok sadece 256 mb üzeri kartları desteklemediğini biliyorum. 256 üzeri kartların ddr2 istediklerini biliyorum. ben 256 MB GE FORCE 6200 TURBO almayı düşünüyorum.

HDD: 120 GB SAMSUNG 7200 RPM bellek almayı düşünüyorum ne dersiniz.?

HDD yi WD al .. ekran kartını Ati alabilirsin .. Atinin düşük bellekli ekran kartları çok başarılı ...
Ati rodeon alabilirsin

WD nedir arkadaşım ne farkı olur.?

tamam WD alıyorum. ekran kartı ati'nin tavsiye ettiğiniz bir modeli var mı 256 mb mı olsun 512 olmuyor bildiğim kadarıyla ama olursa onuda alabilirim.

ATI X1650 yada ATI HD3450 Ekran kartı alabilrsin 512 Mb olur fakar agp 8x destekli senin anakart 4x ama fazla bi etki etmez.

Merhaba arkadaşlar.Anakartım GIGABYTE - 8S651M desteklediği donanımlar

Ram: DDR 333 / 266 / 200 bu karşılık ben 1GB 266 MHZ ram almayı düşünüyorum.

ekran kartı: hakkında bilgim yok sadece 256 mb üzeri kartları desteklemediğini biliyorum. 256 üzeri kartların ddr2 istediklerini biliyorum. ben 256 MB GE FORCE 6200 TURBO almayı düşünüyorum.

HDD: 120 GB SAMSUNG 7200 RPM bellek almayı düşünüyorum ne dersiniz.?

Oncelikle uyumlu ekran karti bellegiyle degil veriyoluyla karsilastirilabilir. Anakartin sanirim agp 8x destekli, Agp 8x destekli kartlara bakman gerekiyor. Diger seyleri goz ardi edebilirsin. Onemli olan sey anakartinin grafik islemci yuvasidir.

HDD yi WD al .. ekran kartını Ati alabilirsin .. Atinin düşük bellekli ekran kartları çok başarılı ...
Ati rodeon alabilirsin

Ati Radeon

westral digital disk firması.ati olarak al ekran kartını güzel oluyor

Western Digital

*Sadece duzelttim yanlis birsey aramayin.

tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim bilginiz ve ilginiz için bu bilgileri değerlendireceğim saygılar...:001_smile:

eski bi anakarta daha fazla masraf etme elindekiyle idare et yeni bi anakart üstüne topla pc ni tamam ekran kartında benden nvidia geforce 7300gs

Geri