Parça alacağım, yardım edin.

kill_joy

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim bilgisayarım DDR bellek.(256 mb ram)Ben bunu DDR2 yapmak istiyorum , ek olarak ram de alacağım.Ama ben nasıl ddr belleği ddr 2 yaparım ?Hangi parçaları değiştirmem gerekir?
Anakart modeli(P4M80-M4) yardım edin lütfen.

once anakarti degistirmen gerekir kardesim
sonrada ddr2 ram alman,

Anakartı değiştireyim de yeni alacağım anakartın özellikleri ne olmalı yani neden değiştireyim ?Bu işlerden anlamıyorum onun için soruyorum.

islemcin ekran kartin hdd nedir bunlari yazarsan soleyebilirim

Güç kaynağı:Hec-300AR-PTF
Harddisk maxtor 3.5 serius EH011-02-3427 ATA 133 HDD 40 gb LBA:80293248
ANAKART:p4M80-M4
RAM:Blitz MD6BL6F3G38A0B1EOH
Bildiğim özllikleri bunlar.Başka özelliğe şimdilik ulaşamam.Yazarken 0-o yada 6-g işaretlerini karıştırmış olabilirim.

Arkadaşlar benim bilgisayarım DDR bellek.(256 mb ram)Ben bunu DDR2 yapmak istiyorum , ek olarak ram de alacağım.Ama ben nasıl ddr belleği ddr 2 yaparım ?Hangi parçaları değiştirmem gerekir?
Anakart modeli(P4M80-M4) yardım edin lütfen.

Anakart Alman Lazım Ama Şimdiki 478 Pin Anakartlar Dandik En İyisi Sen 0 İşlemci Anakart Ram Al Kafan Rahat Olsun Paranı Sokağa Atma :victory

Bu işler hep böyle oluyor işte madem anakart aldın işlemci aldın ram aldın eee ne kaldı ekran kartınıda değiştir bi o kalmış güncel oyunlarıda oynarsın. Bunun sonu yok :)

Bence sen kendine yeni bir sistem topla gitsin. yada sadece işlemcine en uygun ve en ucuz anakartlardan birini al.

Geri