Para karşılığı vahşet izliyorlar

icemen

New member
Reaction score
0
para-karsiligi-vahset-izliyorlar.jpg

Turist taşıyan otobüsler Harbin'deki sibirya Kaplanı Parkı'ndan geçtiği sırada otobüslerden birinde bulunan amatör fotoğrafçı Chris Geddes mide bulandıran sahneleri görüntüledi

Geddes olayı şöyle anlattı: "Bu parkın şöhretini daha önce duymuştum ve bu yüzden hemen otobüse atlamaya karar verdim. Kafesli bölümlerde kısa bir yürüyüşün ardından altı otobüse doluştuk ve parkın vahşi ve kafessiz bölümünde rehberli geziye başladık.

Yol boyunca aslanlar ve kaplanlar ağaçların gölgesi altında uyukluyordu. 20 dakika sonra otobüsler açık bir alan etrafında daire oluşturacak şekilde durdu. Daha sonra görevliler kaplanlara et atmaya başladı." "Sonra üç canlı tavuk ve bir sülün bıraktılar. Otobüstekiler eğleniyor ve fotoğraf çekiyordu. Daha sonra olan ise korkunçtu. Büyük bir damperli kamyon alana geldi. Kamyonun arka tarafı kalktı ve canlı bir inek yere atıldı. Bitkin görünüyordu. Kaplanlar yaklaşırken ayağa kalktı ama birkaç saniyede tekrar yerdeydi. Gözlerime inanamadım." Ortopedi cerrahı olan Chris, arkadaşıyla parktan ayrılırken, kaplanlara canlı olarak atılacak hayvanlar için bir 'menü' olduğunu öğrenmiş. Tavuklar 6 dolara, canlı inek ise 200 dolara canlı olarak kaplanların ve aslanların önüne atılıyor!​

para-karsiligi-vahset-izliyorlar-9518.jpg

para-karsiligi-vahset-izliyorlar-8429.jpg

para-karsiligi-vahset-izliyorlar-9895.jpg

para-karsiligi-vahset-izliyorlar-5322.jpg

para-karsiligi-vahset-izliyorlar-11336.jpg

para-karsiligi-vahset-izliyorlar-5196.jpg

KAYNAK

Ekli dosyalar

• para-karsiligi-vahset-izliyorlar.jpg
    para-karsiligi-vahset-izliyorlar.jpg
    31.4 KB · Görüntüleme: 6,224
Bu tam bir vahşet kınıyorum insanlar da bunu seyrediyorlar içler acısı.

bunlari planlayanlari da aslanlarin ,kaplanlarin onlerine aticaksin,

abi hiç belgesel izlemediniz mi bunlar zaten olan şeyler.asıl vahşet insanların insanlara yaptığı.burda ben ilginç bi olay göremiyorum

ispanyadaki arena vahsetinden pek de farklı değil.

doğa da ayatta kalmak için avlanıyorlarlar.burada zevk için yapılıyor.:mad:

park da böyle vahim olaylar için para kazanılıyorsa iş gerçekten çığırından çıkmış.yazık...

yorum yapmaya degmez insan olamaz bunlar ...

BU vahşet falan değil arkadaşlar.... Bu olay vahşi doğada her saniye yaşanan gayet doğal bir durum... oradaki kaplanlanlar vahşi ortamlarındaki gibi besleniyorlar bundan daha doğal bir durum yok.... fakat bunu afrikaya gidip izlemek büyük bi şans..ordaki durumuda isteyene paralı olarak izletmeleride o parka gelir sağlar....o kaplanlar günde kimbilir kaç kilo et tüketirler.....burda olsa gidip bende izlerim....Bu doğanın dengesi ve olması gereken en doğal şey...sayılı hayvanat bahçelerinde de vahşi hayvanları bu şekilde besliyorlar zaten.....

yılan ölü hayvanı yemez gidip adana kebap mı yaptırsınlar atılar civcivi fareyi tavşanı yiyo...kaplanada dişine göresini veriyorlar...:001_cool: vahşetlik bi durum yok hayvan karnını doyuruyo...

arkadaşlar saçma saçma konusmayın sizde diyorsunuz doğada yaşanan şey doğada yaşanan şey doğada yaşanır.doğada olsa belki inek sürülerinin arasına gircekti ve kurtulcaktı ne biliyorsunuz?belgesel çeken adamlar yanlışlıkla suya düşen yavru ceylanı su dan kurtarmıyo doğaya müdahale etmemek için bu adamlar burada çaresizce ineği o vahşi hayvanların içine atıyorlar sizde buna ok doğal diyorsunuz bunun doğallıgı falan yok.resmen vahşet.

Geri