Paranın dini olur mu olmaz o yüzden bu ülkeye şeriat gelmeyecek

alp.er

New member
Reaction score
0
birileri şeriat gelecek diye korkuyor ama düzenbazlığın rantın rüşvetin olduğu yerde islam devleti olmaz devletin malını mülkünün çalındığı peşkeş çekildiği yerlerde islam devleti olmaz zaten islam devleti dünyada bir malezyada var başka bir yerde yok

şeriat gelirmi bilmem ama hak hukuk gelirse bu ülkeye ve bide idam serbest kalırsa inanınki nüfus %50 belkide daha çok azalır. Çünkü gariban asgari ücretli, işçi, bazı memur vatandaşlarımız hariç hakkıyla çalışıp, hakkıyla vergisini veren, zekatını veren, sadakasını veren kimse yok..

yahu dostum şeriatın gelmesine gerek yok insanlar dininin kurallarını azcık uygulasalar zaten bu ülkede sorun falan kalıcagına inanmiyorum. bir tarafta hafta da 50 saat çalışıp evine asgari ücret ***ürren insan diger tarafta bir tv programında adam 1 saat te milyarları ***ürünce tabiki herkes te mantıklı olarak çalmayı , haksızlıgı düşünüyor.

şeriat gelirmi bilmem ama hak hukuk gelirse bu ülkeye ve bide idam serbest kalırsa inanınki nüfus %50 belkide daha çok azalır. Çünkü gariban asgari ücretli, işçi, bazı memur vatandaşlarımız hariç hakkıyla çalışıp, hakkıyla vergisini veren, zekatını veren, sadakasını veren kimse yok..
doğru demişsin ama idamın serbest kalması kısmını anlamadım anladıysamda rüşvet yiyen dolandırıcılık yapan adam,vergi kaçıran asılmamalı bnce
idam ağır olmaz mı :)

şu saptamam çok çok doğru kim hakkıyla vergisini veriyor sorarım kaçırmayan yok bnce fazla uzaklara gitmemize de gerek yok ailemizde bile mutlaka vergi kaçıranımız vardır

dostum be vergiler o kadar dengesiz veriliyorkii insanlar artık kafayı yemiş durumdalar. ne yapcaklarını bilmiyorlar. mahallemde bir abim ilk kez kamyonumun vergisini vermicem dedi verince ne oluyorki dedi yine vergi affı. ya çalışanlar açısından bakarsan adamın 5 milyar maaşı var dewlet vergi olarak %45 ini kesiyor ayriyetten dolaylı vergileri hiç saymıyorum ee hal böyle oluncada insanlar vergi vermek istemiyorlar. egerki dewlet dengeli bir sistem kurarsa inaniyorumki herkez düzgünce vergisini öder bu ülkede yeterki insanlar bir şeylerin iyiye gittigine inansınlar ve görsünler.zenginden parasına göre alsın fakirdende parasına göre alsın.

Geri