Patch ya da Program Kurmadan Çoklu Oturum Açma!!

YaVuZ_SeLM

New member
Reaction score
0
Öncelikle Bende Messengerin son sürümü yüklü ve ben de bu şekilde yaptğımda çalıştı Bütün sürümlerde çalışıp çalışmadgını bilmiyorum deneyen arkadaşlar buraya sonuçlarını deneyip yazarsa diğerlerine yardımcı olmus olurlar.

Patch ya da Herangi başka bir programa gereksinim duymadan MSN de çoklu oturum açabilirsiniz bunun için şu yolları izleyelim:

1-) Başlat > Çalıştır > Regedit yazıyoruz enter diyerek kayıt defterimize giriş yapıyoruz.

2-) HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Microsoft > Windowslive > Messenger
yönergesini buluyoruz.

3-)
screenhunter1ri6.jpg

Messenger ın üzerine tıklayıp yeni sekmesinden DWORD değeri diyoruz adını "MultipleInstances" verip (tırnak işaretlerini yazmadan sadece MultipleInstances yazcaksınız ) ve tamm a basıyoruz; daha sonra bu yarattgımız girdinin üzerine sağ tıklayıp "değiştir" diyoruz ve "0" olan değer verisini "1" yapıyoruz.
screenhunter2wz7.jpg

msnyi artık çoklu olarak açabiliyor olmanız gerekyor.Umarım sonuc olumlu olur.

kardeş yazdığın verildi diye biliyorum: ayrıca ben aynısını yaptım ve oldu. çok iyi: dediğin gibi herhangi bir pro'ya falan ihtiyaç duydurmuyor. Çalıştığından emin olabilirsiniz arkadaşlar.....:victory

kardeş yazdığın verildi diye biliyorum: ayrıca ben aynısını yaptım ve oldu. çok iyi: dediğin gibi herhangi bir pro'ya falan ihtiyaç duydurmuyor. Çalıştığından emin olabilirsiniz arkadaşlar.....:victory

Bilmiyorum ki açıldı mı? Açılmıssa Çoklu Oturum Açma ve Yamalar kısmında olması lazım baktıgım kadaryla boyle bsey goremedım baska bı yerde cvp olarak yazcaktım. Ilk konum olsun ben yazım dedım o yuzden açtım verilmişse affola zaten düzeltcem diye iki kez acmısım :D arkadaslar sılıceklerdır kısa zamanda.

olsun canım. belki onu görmemiş olabilirler. yine de emeğine sağlık. allah razı olsun kardeşim. devamını bekleriz.........

saoladın ya ya buk adar basit bişeyse niye uğraşıyoruz microsoft niye açık bi şekilde dağıtmıyo saol.....

sürüm 8.1 de olmadı daha yeni sürüm indireyim ben tşkler

kardeş çok yararlı oldu. ilç gibi geldi walla. mesenger live 9 kullanıyorum ve mükemmel bir sonuç aldım. emeğine sağlık...

teşekkürler bende de çalıştı :)

arkadaşım çok sağol benim gibi acemileri boyle yonlendirmeniz iyi bi şey

süpersin ya bende böle bişi arıyordum ne zamandır

emegine saglık süpermiş.... anında oldu...

teşekkür ederim çok sağol kardeş çalışıyor...

Geri