pazar keyfi

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

işte yine geldi pazar . pazarların benim için çok büyük anlamı var. annem çalışırdı sigara fabrikasında babam emlakçılık yapardı .. pazar sabahları babam saat sabah 6 da çağırır beni hadi kalk bakalım doğru pide yaptırmaya sabah saat 6 karanlık eskisi gibi etrafta ışık yok ..

köpekler kırıla geziyorlar .. esneye esneye gidiyorsun pideciye bi gidiyorsun senden önce 8-9 kişi daha gelmiş .. içim den geçiriyorum burda mı yattılar acaba ..saat 8 de 9 da çıkar pide alırsın miss gibi kokusu ile eve gitmek eyyy gidi günler ... sonra yoldan geçen amcalara amca alırmısın demek ...

eve gelip sabah kahvaltıyı yaptıktan sonra doğruca çimden futbol sahasına atmak kendini ne güzeldi o günler ;

akşama kadar top oyna akşam ezanında mutlaka evde olucaksın ..yemeği yedikten sonra ..pazar banyosu annem bütün hınçını çıkarırdı bizden bazen maşrabayla bile vururdu kafama .. niye üstünü pisletiyorsun diye ...

banyoda bi gürültü kopardı ben ağlar kaçar annem peşimden ozamanlar banyo kazanları vardı banyo hamam gibi olurdu ben o köşeye annem o köşeye ..

nitekim çocukken pazar gelmesin diye dua ederdim ...

keşke o günler olsada hep pazar olsa

bugününüz dünden daha iyi olsun ..

Hey gıdı gunler...Pazar sabahları , bayram zamanları , çocuk telaşları....

Geri