Pc çökmek üzre yardım; Security tool..

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Reaction score
0
hayrlı geceler arkdşlar..
Şuanda opera da dahil pcmde hiçbir uygulama çalışmıyor sadece ie'den internete girebiliyorm indirdiğim uyg.lar çalışmıyor..

pc mi açtığımda 21 adet virüs bulan Security tool adlı güvenlik uygulaması bu virüsleri temizlemiyor ama her 30-40 sn'de masaüstüne uyarı gönderiyor..

Temizlemek için aktivasyon kodu istiyor fakat internetten stlerce aramama rağmen Security tool ün aktivasyon kodunu bulamadım.. yeni bir anti-virs indirip silmeye kalktım ama indirdiğim uygulamayı çalıştırmıyor bile..
aktivasyon kodu nerede bulabilirim yada başka bir çözüm yolu yokmu bu illetin..

Bilgsi olan arkadştan yardımlarını bekliyorm.:001_unsure:

Aklıma İlk Gelenler Bilgisayarını Daha Önceki Tarihe Geri Alman Tabii Daha Önceden Geri Yükleme Noktası Oluşturdu İsen,
Bir Diğer Yol Bilgisayarını Güvenli Modda Başlatman Ve O Şekilde İnternetten Başka Virüs Programı İndirmen.

Sistem geri yükleme programınıda çalıştırmıyordu, güvenli moddan açtm 3 gün öncesi kayıtlıymş sistem geri yükleme yaptım.. çok tşkkr ederm yardımın için..

aynısı

:crying::crying:
ѕωîммєя;4885436' Alıntı:
hayrlı geceler arkdşlar..
Şuanda opera da dahil pcmde hiçbir uygulama çalışmıyor sadece ie'den internete girebiliyorm indirdiğim uyg.lar çalışmıyor..

pc mi açtığımda 21 adet virüs bulan Security tool adlı güvenlik uygulaması bu virüsleri temizlemiyor ama her 30-40 sn'de masaüstüne uyarı gönderiyor..

Temizlemek için aktivasyon kodu istiyor fakat internetten stlerce aramama rağmen Security tool ün aktivasyon kodunu bulamadım.. yeni bir anti-virs indirip silmeye kalktım ama indirdiğim uygulamayı çalıştırmıyor bile..
aktivasyon kodu nerede bulabilirim yada başka bir çözüm yolu yokmu bu illetin..

Bilgsi olan arkadştan yardımlarını bekliyorm.:001_unsure:

combofix programını kur güvenli modda.masaüstünde başlat calsırken hiçbişeye dokunma pc kapanıp acılaktır.sonra rapor verir sana bide oyle dene.

arkadaşım dediğimi aynen uygula..
İlk önce güvenli mod sayfasına gir ve ağ desteği ile güvenli modu seç.
Combofix programcığını indir ve masaüstüne aldıktan sonra çalışıtr.
Program bittikten sonra restart çeker.Korkma çöktü diye :D
Eğer virüsle mücadele hala devam ediyosa yedeklerini al. ( Sadece belgelerini videolarını ve resimlerini ve rarlı dosyalarını.! )
Programları almaya kalkma exeler virüsten etkilendi ve çalışamaz durumda.. bas formatı . :D
Format çekmezsen bu sorunla çok uğraşırsın açamaz,kuramaz ve kilitlenirsin

Geri