pc basıyom dügmesine ilk ekran geliyor sonra dıt yapıyor gene aynı ekran sürekli aynı

kaptanoguz

New member
Reaction score
0
slm beyler pc basıyom dügmesine ilk ekran geliyor sonra dıt yapıyor gene aynı ekran sürekli aynı ekran geliyor fanı söktüm işlemciyi soktum temizledim.işlemciye termal jel sürdüm her seyini taptım gene aynı şey çıkıyor nedendir bilen varmı?

lütfen yardım edin

dayı aynı şeyi bende yaşamıştım,ekran kartım yanmış onu deiştirmiştim.....aynı mıdır sorun bilmiorum daha ii bilen arkadaşlar varsa onlar daha ii yardımcı olurlar

bence arkadas son olarak bi over clock girisimin dede bulunmus olabilir bios pilini sök 2 dk bekle tak simdilik bunu dene bakalım.

tmm deniyecegim yinede başka fikirlere açıgım her sey için sagolun

Biosunu resetle anakartın yeni ise jumper dan resetleyeceksin muhtemelen bios piline yakın biryerlerde olur.Bride hdd nin kablolarını kontrol edebilirsin.
Kolay gelsin

jumper dan resetleyeceksin jumper ney hiç duymadım

jumper ile oynama.

ilk ekranı görüyorsan ekran kartında problem yoktur. problem kısadevre, ram ve temassızlıktan dahası yanlış bios ayarından olabilir.

ekranda hiçbişey görmeseydin ve sürkli kesik kesik dıtlasaydı işlemci yanmış diyebilirdik ama ilk ekranı görüyosun.

ramleri cıkarıp tekrar denedinmi?örnegin 2x1 ram varsa tek tek acmayı dene.

kardeş işlemciye bak herşey normalsa işlemci mefta olmuş olabilir
işallah öyle deyildir ama dene başıma aynısı gelmişti
kolay gelsin :)

kardeş işlemciye bak herşey normalsa işlemci mefta olmuş olabilir
işallah öyle deyildir ama dene başıma aynısı gelmişti
kolay gelsin :)

işlemci yanmışsa sürekli başa dönmez. kesik kesik sürekli dıt lar. ekrana yazı falan gelmez.

Geri