Pc hakkında

tattao999

New member
Reaction score
0
STOP: 0X0000007B (0XF7945528,0XC0000034,0X00000000,0X00000000)

Hatasını birtürlü çözemedim 3.cü format atışım:S
Yeni bi donanım takmadım çıkarmadımda, pc çalışıyo donanımsal değildir sanırım,

Pcyi anca format attığım Cd takılı iken açabiliyorum ve sorunsuz normal bir şekilde kullanıyorum şuan ki gibi, Cd'yi Çıkarttığım zaman pc mavi ekran hatası veriyo yukarıdaki koddaki gibi Bilgisi olan bi arkadaş bana ne yapmam gerektiğimi söyleyebilirmi?

Sistem dosyaları zarar görmüş olabilir. Dosyalarını onarmalısın.

bu hatayı hos geLdiniz yazısından hemen sonra aLıosan yuklediqin işLetim sistemi CD'in ucmus : ) baska CD'yle dene...

ama hayır hos geLdiniz yazısından önce aLıosan eger hdd deki batsektorLerinde sorun var demektir ; )

ςαη;5102496' Alıntı:
Sistem dosyaları zarar görmüş olabilir. Dosyalarını onarmalısın.

öncelikle teşekkür ederim;
Onarma işlemini yine aynı format cdmlemi yapıcam ''perfect xp full drıver'' kullanıyorum, ve yaparken hangi adımları izlemem gerek.

bu hatayı hos geLdiniz yazısından hemen sonra aLıosan yuklediqin işLetim sistemi CD'in ucmus : ) baska CD'yle dene...

ama hayır hos geLdiniz yazısından önce aLıosan eger hdd deki batsektorLerinde sorun var demektir ; )

Arda cvbını yeni gördüm, hoşgeldin yazısına gelemiyorum malesef 3 tanede hdd denedim sonuncuyu takarken sildim diskleri temizce format attım yine aynı:S

başkan msnden yazıcaktm sana ama meşguldn rahatsz etmiym dedim,

bilgisayarinizda bir eski birde yeni sabit diskmi var?

öncelikle teşekkür ederim;
Onarma işlemini yine aynı format cdmlemi yapıcam ''perfect xp full drıver'' kullanıyorum, ve yaparken hangi adımları izlemem gerek.

Perfect XP modifiyeli sistem olduğu için bu tip sorunlar normal karşılanabilir :)

CD de setup uygulamasını çalıştırdığında Repair(Onar) seçeneği olması gerek =)

kardes kotan yoksa sınırssızsa xp temmuz ayı sıtemızde war onu bul ındır cd cek kur temız bır format cek mavı ekran hatan her dk verıyorsa eger bad sector olusmus olabılır boyle derler yanı format cekmeden once hdd yedegını al senın ıcın onemlı olanlarını full format cekmenı onerırım bıde format cekerkn ntfs sec hızlıyısını secme pc kendını bı onarsın hdd yanı hmm hata kodunada sımdı bakıyorum

Advanced troubleshooting for "Stop 0x0000007B" errors in Windows XP
You receive a Stop 0x0000007B error after you move the Windows XP system disk to another computer
"STOP 0x0000007B" error message when you restart your Windows XP-based computer
kardesım aynı sorun basıma geldı hata kodunu hatırlamıyom orası benı pek ılgılendırmezdı bad sector olusmustu sorunu herkes bıseyler salladı pc ye goturdum adam dedı hdd yenılemımız lazım dedım:d bosver kalsın eve geldım bıos pılını degıstım sonra format atabıldım ama aynı sorunla tekrar karsılastım cunku hdd full cekmedıgım ıcın tekrar sorun verıyordu sonra tanıdıgım bırıne sordum ramın tekını sok oyle dene dedı ramın tekını soktum ve oyle denedım hdd yedegını aldım format caktım bıdahada karsılasmadım eger cıft ramın warsa tekını sok fll format cak
sana temız bır xp kullanmanı tercıh ederım sunu yap google wındows xp temmuz 2010 yaz burdada war ama http://www.hackhell.com/windows-xp/...mp-11-|-msdn-|-full-driver-temmuz-2010-a.html cehennemın sıtesındede war o bıraz farklı ie7 mesela neyse cok konustum farkındayım :) ........ burda daha yardımcı olabılır reklam yapmayı sewmem :)

bişey gordum once alıyosan veya sonra alıyosan kısmı yokdur cehennem bad sectorde 3 kere basıma geldı emın ol : ) pc acarsın 10dk takılırsın verır pc acarsın 2 dk takılırsın verır pc acarsın bıdaha acılmaz :) onun ıcın bos bos gezınıcegıne dedıklerımı yap :)

bişey gordum once alıyosan veya sonra alıyosan kısmı yokdur cehennem bad sectorde 3 kere basıma geldı emın ol : ) pc acarsın 10dk takılırsın verır pc acarsın 2 dk takılırsın verır pc acarsın bıdaha acılmaz :) onun ıcın bos bos gezınıcegıne dedıklerımı yap :)

burda qimsenin bos bos gezdiqi yok! sorununu söLemiş biz de burda en kısa yoldan nsL çözümLenceqini yazıyoruz...

3 defa badsektor gecirmişsin ama daha haLa tam olarak hangi hata kodu nedir anLamamıssın : )

o zaman ram yada ana kartının slotLarında sıkıntı vardır... cevrenden ram ve ana kartı tek tek deiştirerek dene derim.. sorunu çözdüqün de donanımı yeniden aLırsın ; )

bide öyle deniycem eğer olmassa,

bilgisayarinizda bir eski birde yeni sabit diskmi var?

yok sadece 1 disk var 250gb birde harici var 1tb şuan onlıne durumda 250 gb olan var harici offlıne durumda

ςαη;5102518' Alıntı:

Perfect XP modifiyeli sistem olduğu için bu tip sorunlar normal karşılanabilir :)
CD de setup uygulamasını çalıştırdığında Repair(Onar) seçeneği olması gerek =)

ama daha önce hep formatımı bu cdyle atıyodum

kardes kotan yoksa sınırssızsa xp temmuz ayı sıtemızde war onu bul ındır cd cek kur temız bır format cek mavı ekran hatan her dk verıyorsa eger bad sector olusmus olabılır boyle derler yanı format cekmeden once hdd yedegını al senın ıcın onemlı olanlarını full format cekmenı onerırım bıde format cekerkn ntfs sec hızlıyısını secme pc kendını bı onarsın hdd yanı hmm hata kodunada sımdı bakıyorum

Advanced troubleshooting for "Stop 0x0000007B" errors in Windows XP
You receive a Stop 0x0000007B error after you move the Windows XP system disk to another computer
"STOP 0x0000007B" error message when you restart your Windows XP-based computer
kardesım aynı sorun basıma geldı hata kodunu hatırlamıyom orası benı pek ılgılendırmezdı bad sector olusmustu sorunu herkes bıseyler salladı pc ye goturdum adam dedı hdd yenılemımız lazım dedım:d bosver kalsın eve geldım bıos pılını degıstım sonra format atabıldım ama aynı sorunla tekrar karsılastım cunku hdd full cekmedıgım ıcın tekrar sorun verıyordu sonra tanıdıgım bırıne sordum ramın tekını sok oyle dene dedı ramın tekını soktum ve oyle denedım hdd yedegını aldım format caktım bıdahada karsılasmadım eger cıft ramın warsa tekını sok fll format cak
sana temız bır xp kullanmanı tercıh ederım sunu yap google wındows xp temmuz 2010 yaz burdada war ama http://www.hackhell.com/windows-xp/...mp-11-|-msdn-|-full-driver-temmuz-2010-a.html cehennemın sıtesındede war o bıraz farklı ie7 mesela neyse cok konustum farkındayım :) [email protected] burda daha yardımcı olabılır reklam yapmayı sewmem :)

eyw. baba okudum yazdıklarını şimdi indircem sınırsız kullanıyorum download prblem dill pc olsunda yeterki:) eet çift rem var birini sökiym dediğin gibi format cdsibi indirdikden sonra tek remle deneyim birde tekrar teşekkür ederim msni not ettim takılırsam sorarım.

edit! linkdeki xp yi indirmişim pcde var ama fırsat bulup deniyememiştim isabet oldu sabaha karşı denerim artık:)

eğer iki sabit disk takili ise eski ön yükleme bilgileri yeni kurulumda hataya neden olur, harici olani offline yapmak yerine komple bilgisayardan çikarin yani kablosunu sökün.

bot sector hatasi veya virüsü olabilir format attim demişsiniz eğer quick format attinizsa işe yaramaz normal formatta işe yaramaz.

format şu şekilde olmalidir: bilgisayarinizi dvd bot la açın, daha sonra ms dosta format\u komutunu kullanarak formatlayin.

durm hatasi vermiş.

eğer iki sabit disk takili ise eski ön yükleme bilgileri yeni kurulumda hataya neden olur, harici olani offline yapmak yerine komple bilgisayardan çikarin yani kablosunu sökün.

bot sector hatasi veya virüsü olabilir format attim demişsiniz eğer quick format attinizsa işe yaramaz normal formatta işe yaramaz.

format şu şekilde olmalidir: bilgisayarinizi dvd bot la açın, daha sonra ms dosta format\u komutunu kullanarak formatlayin.

durm hatasi vermiş.

kablosu takılıydı, fişini çekmiştim komple çıkartıcam dediğin format şeklini yaparken, birde remlerin hepsini çıkartıcam yedek var onu deniym bu alt kattaki pc biraz eski ama işimi görüyo,,,format atarkende normal atmıştım,,, teşekkür ederim angelmax yardımın için sonucu yazarım buraya ilerde belki aynı hatayı alan olursa işene yarar yardımlarınız

Geri