Bilgisayarda herhangi bir şey yaparken veya pc boşta iken pat diye outlook açılıyor kendi kendine bazen hesap makinesi bu kez ben açılayım diyor ya da bilgisayarım klasörü vs. Belli bir süre aralığı yok kafasına göre. Bunun dışında film izlerken pat diye ses programdan veya görev çubuğundan sessiz konuma geçiyor.Filmde oynatma hızını x2 kat şeklinde hızlandırıyor vs. Norton360 kullanıyorum trojen malware kullandım taramalarda birşey çıkmıyor.
Yine Pc, seçimini hiçbir zaman yapmama rağmen kafasına göre uyku moduna geçiyor geri dönüşte oturum kilitli ibaresinin üzerine tıklayıp oturuma giriyorum dönüşte ya donuyor ya da açıldığında bir iki dk kullanmaya devam ettikten sonra mavi ekran veriyor resetliyor kendini.
Format diyenler olacaktır format attım sonrasında değişen birşey olmadı durum aynı.
Nasıl kurtulurum bu durumdan?
işletim sistemi Windows 7 ultimate Sp1 64 bit
Yine Pc, seçimini hiçbir zaman yapmama rağmen kafasına göre uyku moduna geçiyor geri dönüşte oturum kilitli ibaresinin üzerine tıklayıp oturuma giriyorum dönüşte ya donuyor ya da açıldığında bir iki dk kullanmaya devam ettikten sonra mavi ekran veriyor resetliyor kendini.
Format diyenler olacaktır format attım sonrasında değişen birşey olmadı durum aynı.
Nasıl kurtulurum bu durumdan?
işletim sistemi Windows 7 ultimate Sp1 64 bit