pc uyum sorunu

tutaste_53

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar benım bı sorunum var ve bırturlu cozemedım önce pc özelıjklerını yazıyım anakartım p5kse asus ekran kartım nıvıda gforce 8600gt işlemcim core duo 2.40 remım 2gb hardısk 160 gb ve sorunuma gelırsek ben java kulanırken cpu um 100 sd kulanımım 2.50--3.00 a cıkıyor buda pc nın kasmasına yol acıyor ve ıkı aydır pc cıden cıkamıyorum denemedığımız kalmadı putun parcalar yenı ve pcm hala kasıyor kasmasının sebebı ne ne yapabılırım lutfen yardım pcyı atayımmı satayımmı:(

tamam rem de olabilir ama baksana zate 2 gb kullanıyor o yeter ona

kardeş birde anakartı değiştirin derim yani hiç yapamadıysanız.

2 gb ramın 1+1 gb ise ikisibirbirine uyuşmamazlık saglar sen birini sök bi format at yada iş hal olur ama olmadı ana kartta sorun olabılır

bendede aynı sorun vardı ben ramın tekını söktum bi format attım iş hal oldu sonradan gene aynı iki ramı taktım bişey olmadı ve hala iki ayrı marka ram kullanıyom gene aynı sorun cıkacak kesin gene ben ramı sokup gene format atacam böyle kullancam

arkdasım senın sorunun dırek olarak burdan cozumlenmesı zor .hatta ımkansız cozumu aslında bılgısayarcı ıcın basıt (gercek bılgısayarcı).tum parcalarının teker teker sokulup aynı marka parcalarla denenmesı gerekıyor ve arızalı olan parca anca o zaman ortaya cıkar.ve deıgstırılır sorun ortadan kalkar.

bu soyledıklerımın aksını ıddaa eden verse buyursun !!!!!!!!

Geri