'Peygamberin Gülleri'

MyThicaLBoY

єƒѕαηєνι çσ¢υк
Reaction score
0
Küçüklerin söylediği ancak büyüklerin gönlünde taht kuran Çocuk Şarkıları, Peygamberin Gülleri Nil Prodüksiyon'dan CD halinde piyasaya sürüldü.
Kutlu Doğum Haftasında televizyonlarda ve radyolarda sıkça rastladığımız ve gözyaşlarıyla dinlediğimiz "Peygamberin Gülleri" artık size çok yakın. Seçkin müzik marketlerde ve NT mağazalarında bulabileceğiniz albüm 7 YTL'den satışa sunuluyor. Albümü internet üzerinden www.nilproduction.com adresinden alırsanız fiyatı 6.75 YTL.

dostum.... paylaşım isteğin için sağol... yalnız benim aklıma takılan iki şey var.... birincisi cd'nin üzerinde " izinsiz çoğaltılması yasal değildir yada kul hakkına girer " yazısı var mı yok mu dikkat etmelisin.... ikincisi hackhell'in girişinde mü-yap ile ilgili uyarı var.... bu cd'de o uyarının alanına girip girmediğini iyi öğrenmelisin...

ya dostum 6.5 ytl , kenara 1 er milyon atsan bile 1 haftada alırsın.

perteklim' Alıntı:
dostum.... paylaşım isteğin için sağol... yalnız benim aklıma takılan iki şey var.... birincisi cd'nin üzerinde " izinsiz çoğaltılması yasal değildir yada kul hakkına girer " yazısı var mı yok mu dikkat etmelisin.... ikincisi hackhell'in girişinde mü-yap ile ilgili uyarı var.... bu cd'de o uyarının alanına girip girmediğini iyi öğrenmelisin...

arkadaşım bunu hiç düşünmemiştim sağol

eline sağlık böyle bir cd den haberdar ettiğin için

Geri